5 dagars ledighet

for barnen alltsa. De är ingen skola förrän onsdag sa nu har vi slappa dagar med mkt kul att se fram emot :)

Idag gick jag som sagt till skolan och kollade pa barnen dar, som vanligt inget superkul men men sant man maste göra iaf. Efter det hem och slappade innan vi gick till stranden för en promenad och lite lek pa stranden. Stötte pa David och Flora, satte mig med dom medans barnen lekte pa stranden. Mötte sedan upp Stacey for att kolla efter kostym till pa lördag och till slut efter mkt velande och funderanade hit och dit blev det polis. Ska bli sa kul :) Ser fram emot det grymt mkt! 

Nu är föräldrarna pa bio och jag sitter hemma med barnen, kollar pa film och käkar popcorn. Ska sätta mig och läsa lite när det somnat om nagon timme eller tva. hahha ;)

Imorn om det ar bra väder tar vi en dag pa stranden med lunch och hela köret tror jag, men det aterstar att se om orken finns.. Ska möta upp Stacey imorn igen sa man vet aldrig vad som kan hända. Runt 20 imornkväll ska vi möta upp tva andra familjer utklädda och klara for en kväll tillsammans. Eftersom jag aldrig varit med pa det vet jag inte riktigt vad som kommer att hända men vet att det ar barnens kväll sa lite äggkastning, middag m.m. väntar kanske. Ska bli kul iaf :) Pippifamiljen är mer än redo :) Imorn blir det att fläta haret med staltrad.. :) Tjoho!!

Lördag är det lugn dag och siesta som gäller om jag ska orka med att parta hela natten lang. Vi träffas sent säker runt 21-23 skulle jag tippa pa och da ar det fest som gäller :) Kommer säkert inte va hemma förrän tidigt pa morgonen eller nagon gang under söndagen, det vet man aldrig, har ingen bradska hem da jag är ledig söndag :) ska bli kul att se va som händer :) 

Ser fram emot en sjukt kul karneval =)

CARNAVAL CARNAVAL

Carnaval te quiero!

Okey, Nu har den alltsa dragit igang pa riktigt här i Aguilas. Igar var barnen utklädda till prinsessa och nyckelpiga i skolan och idag ar det kines och frimärke. Ska om tva timmar ga till skolan för att kolla när de gar runt pa gatorna, sjunger och har det kul :) Sista dagen i skolan sedan är det inte skolan förrän pa onsdag nästa vecka.

Igar stötte jag pa den engelska tjejen och hon sa vi har nu bestämt oss att ga ut pa lördag ska du hänga med och det är klart att jag inte säger nej!! Ser fram emot det sa mkt, vi letar kostymer för fullt och har funderat pa sexig polis hhaha ; )Men far se da vädret aldrig lyckas va fint under denna vecka sa aterstar det att se vad det blir. Hur eller hur kommer det bli grymt kul iaf har jag en känsla av :)

Eftersom jag masta va i skolan idag i typ2-3 timmar sa haller jag pa med maten nu, revbensspjäll i ugnen blir det.. När det är klara ska jag springa iväg till posten en snabbis och fixa lite innan det ar hem och duscha och förbereda sig. 

Ha en bra vecka/helg. Min helg börjar om nagra timmar och är typ en vecka lang. Ciao!

Sista veckan i feb är kommen

Bästa helgen pa länge :) Straland sol, promenader pa stranden, öl i solen och allt har bara varit sa bra sa kan inte klaga! 

Nu ar det ny veckan och har som vanligt redan hunnit braka med barnen, är trött pa det nu men men tva veckor till! Nu ar det kämpa som gäller, har inget talamod och ingen ork och sa ar det punkt slut!

Idag har det droppat lite regn och det luktar regn sa härligt!! :) Det saknar vi sa det ar välkommet!! Köpt lite tidningar och saker idag sa slappar runt med det och bara gosar mig! 

Nu ska jag hänga upp tvätten som precis blev klar! Ha en bra vecka! Vi förbereder oss för karnevalveckan här. 

Vilken perfekt fredag! :)

FREDAG!!! Och jag har varit sa glad idag och allt har bara varit sa bra =)

Började morgonen med en snabbpromenad till köpcentret som ligger pa andra sidan Aguilas, gar man i normalt tempo tar det ca 45 min gar man i Sofiatempo tar det ca 28 min! Och har man bara ett visst antal timmar pa sig sa  ar det inget slötempo som funkar. 

Framme pa 28 min och solen värmde mig skönt pa vägen dit! Sprang in pa Lefties och Bershka och hittade tva t-shirtar, en jacka och en väst. Fanns sa mkt fint men man kan inte köpa allt när man lever i en resväska. Sedan gick jag vidare mot Decathlon ihop om att hitta ett par vita löparskor till Mallorca da det ar ett maste. Hittade ett par som jag slog till pa.

Nagot mer som man behöver när man jobbar som entertainer är en klocka, utan det gar det inte och sa är det bara. Hittade tva st billiga som tal vatten sa jag slog till. En lila och en rosa :) Sedan lite andra valbehövliga grejer som kommer till användning pa Mallorca, t.ex. strumpor (vilket jag även behöver redan nu da det gar hal i mina hela tiden, fattar inte varför?)

Sedan maste man hem ocksa och da traskade jag pa i bra tempo igen och svettades nästan när jag kom hem för det var varmt och skönt ute och sa i mitt tempo. Hemma redan 12.45, snabbdusch och matlagning och precis klar innan det var dags att hämta hem tjejerna fran skolan. 

Käkade mat och sedan akte A till doktorn och en annan mamma hämta I och jag gick och tog en kaffe med David innan skolan började. Vi snackade och göttade oss och sedan hade jag engelskalektioner och efter det gick jag hem och lagom när jag kom hem akte familjen pa avskeds"fest" för ett barn i Astrids klass (glad jag slapp följa med). 

Jag gick ist ner till stranden för att strosa omkring lite, stötte pa en tjej fran England som jag studerar spanska med och har bott här i x antal ar. Vi gick helan strandpromenaden och sedan mötte vi upp en vän till henne för en öl och sedan kom jag hem 2 timmar senare och tog en varm, skön dusch innan familjen kom hem och nu sitter barnen och tittar pa Barbie och föräldrarna är och käkar middag med nagra vänner. 

Jag har mer än nöjd! Kanonbra dag! =) Far se va helgen har att bjuda pa!! Sol är lovat iaf sa det hoppas jag pa! Ha en bra helg!!

T o r s d a g

Da ar det snart helg igen, hur sjukt och hur fort gar inte veckorna liksom! Denna helg ar dessutom mamman ledig hela lordag och sondag sa vet inte vad vi ska hitta pa redigt! Det marks! Sant vet man aldrig i forvag i en spansk familj det kan jag saga er ;)

Stadtanten ar har och stadar och da sitter jag vid datorn och far lite smasaker gjorda som jag aldrig orkar bry mig om.. Darfor ser jag till att fa det gjort nu! Maten ar redan klar och darfor ska jag idag ta mig en langpromenad langst havet/stranden i solen. Himlen ar bla sedan timmar tillbaka och solen varmer sa gott!! Maste passa pa att va ute och fa lite farg pa min vinterbleka kropp.. 

Annars, igar var jag och spelade tennis och efter det var solen framme och det var sa skont sa jag gav mig av pa en tung joggingtur. Inte konstigt det ar tungt nar man bara ater och ater hela dagarna och blir som en kottbulle. Men men det ar inte latt men ska forsoka. 

Trakigt att ni inte far se nagra bilder har men har inga har sa det blir trakigt och dott har pa bloggen. Vanta tills Mallorca da far jag se kanske det blir andra bullar!
 
Nu ska jag fixa engelskalektionen infor morgondagen! Ha de bra!! Ciao

L U N E S

Fyra dagar med stralande sol och varmt vader fick vi, det var lange sedan sa vi ar mer an nojda! Idag ar det mulet och lite kyligare men perfekt vader for tennistraningen imorse. Lovar finare vader i veckan igen sa det hoppa jag pa! Allt blir roligare da! :)

Vi grillade igar igen, sondagstradition numera haha. Sa jakla gott och mysigt att sitta ute, kaka grillat och bara mysa! :) Det gillar vi!! 

Tennisen ar avklarad och nu sitter jag och ska snart kila ivag och hamta hem tjejerna fran skolan och slanga ihop lite mat. 

Okej, maste kila! Ha d bra! 

Strandvader

Igar var det sjukt varmt!! 25 grader visade termometern i centrum i skuggan! Kanns inte verkligt eftersom det varit ratt sa kyligt nu ett bra tag och det ar vinter trots allt! Men nu passar jag pa att njuta for fulla muggar da solen visare sig och det ar inga problem alls att sitta i bikini!! :) 

Idag traskade jag ner mot stranden for att lasa min bok och fixa engelskalektionen tills ikvall. Dar lag jag i bikini helt ensam pa hela stranden och kande mig som en turist for de cyklar omkring i shorts och allt och sa varmt ar det inte men idag ar det okej, Idag ar det okej att turista i Aguilas! Om man inte vill koka ihjal sa maste man kla av sig lite. Jag kommer darfor ga till skolan och hamta hem barnen i jeans, converse och en t-shirt! Skippar alltsa jackan/koftan! Det ar ett stort steg haha. 

Jag har iaf haft en grym skon morgon!!

Gardagen blev hur bra som helst ocksa, vi gick pa bio och sag Frozen som var sjukt bra! :) Ett plus att man redan kunde alla latar haha ;) Hade en underbar dag med barnen i varmen igar! :)

Ett blandat inlagg men ni far noja er att uppdatering far ni iaf. Maste kila!! Hej svejs!

T O R S D A G

Torsdag och jag har fortfarande hostan och snoret kvar men det blir battre.. Vilket jag ar sjukt glad over.. 
Igar spelade jag tennis och for en gangs skull gick det helt okej och var kul :) Solen sken och det varmde sa gott att jag var helt rod i fejjan nar jag kom hem och det gillar jag!! :)

Idag nar jag gick med barnen till skolan var det inte kallt over huvudtaget, kvavt och tror det kommer bli en skon dag! Vill ha som igar nagra veckor nu, det vore toppen men det ar for mkt begart pa vintern/varen!! 

Stadtanten ar har och stadar och jag har inget att gora, sitter har och fixar lite saker med Mallorca och grejar for att fa tiden att ga, Maste namligen ga och handla nar hon har gatt sedan. 

Ska kaka med barnen gora laxor och skoter de sig har jag lovat dem en overraskning och det ar att vi tre ska pa bio. Frozen. De har redan sett den men de ar det enda musiken vi lyssnar pa och de ALSKAR Frozen sa nu ar det min tur att se den tankte jag. Eftersom vi ar ensamma hemma till senare ikv da pappan ar ivag och mamman jobbar sa tankte jag varfor inte. Idag ar det biotorsdag :)

Jag kan alla latar (pa spanska da saklart) och ska idag antligen fa se filmen hahah.. Ser jag fram emot :)
 
Imorn ar det redan fredag igen och helgen ar har. Vantas kanske spa pa sondag, far se va som hander!! Man vet inte forra det ar dags i denna familj inte ahhaha ;) Ingen framforhallning har inte! Man tar dagarna som de kommer! 
 
Nu ska jag hanga upp tvatten som snart ar klar! Ha de bra! Ciao

Jag ar redo!!

Jag blir lite battre och battre varje timma som gar kanns det som och sa ska det vara. Har fortfarande den grymt jobbiga hostan men den gar ocksa over sa smaningom.. 
 
Idag ar det tisdag, jag har fatt ratt sa mkt gjort pa morgonkvisten, passar pa nar stadtanten ar har och stadar och grejar.. Har aven med massa hjalp hemifran fixat det mesta som behovs fixas infor sommarens jobb. Vantar bara pa ett papper nu som ska komma sa ar jag redo att borja :) Ska bli sa spannande och kul med ytterligare en sasong pa Mallorca.. 

Denna gang vet jag lite mer vad jag ger mig in pa, hur det kommer fungera mer eller mindre, vad som vantar pa kursen och upplagget. Men det ar klart att det heller inte kommer bli alls som forra aret. Jag undrara vart jag kommer hamna denna gang. Vill sa garna tillbaka till Blue men det tror jag inte jag kommer fa men man ska aldrig saga aldrig. hur eller hur sa kommer jag fa spendera tre veckor dar da kursen detta ar halls pa Viva Blue :) Kul att traffa alla som jobbade dar forra aret igen alla servitorer och allt :) Basta av allt ar att direktoren inte ar kvar, han har fatt byta hotell och alla ar overlyckliga haha. 

Verkar aven vara ratt sa manga fran forra aret som kommer komma tillbaka och det ar ocksa alltid trevligt! Ser fram emot en spannande sasong och minst lika rolig som forra!! :)
 
Det var lite nu har jag inte mera tid!! Hej hej

Ny vecka

Nya mojligheter...

Helgen har jag som ni vet vid det har lagret spenderat i sangen och soffan med influensan. Usch! har matt sa sjukt daligt men nu ar jag pa battringsvagen sa snart ar jag fit for fight igen! Maste nu bara bli av med allt snor som finns i min nasa och den sjukt irriterande hostan. Ska aven forsoka fa tillbaka aptiten. 

Har precis lagt mat som luktar sjukt gott far se om det gar att ata.. 

Har sovit daligt inatt igen, denna gang pga stormen som ar ute just nu och nastan varje natt kanns det som nu for tiden. Det blaster sa sjukt mkt. Har aldrig varit med om nagot liknande. Man hor hur alla leksaker och allt flyger omkring utanfor och jag ligger varje natt och vantar pa att palmen utanfor mitt fonster ska rasa in elr nagot haha. Brukar inte blasa sa mkt pa dagarna men idag ska det va sahar hela dagen har de sagt. Gick med barnen till skolan och det ar skont ute men gar inte vara ute da man bara far massa skit i ogonen och inte kan se nagot. 

Haller pa att tvatta lite idag eftersom att jag ligger nagra dagar efter med allt sa har jag lite att gora. Men det gar i mitt langsammaste tempo da det ar jobbigt nar jag anstranger mig och fortfarande inte ar pa topp.
 
Nu ska jag hoppa in i en lang varm och skon dusch innan det ar dags att hamta hem tjejerna fran skolan. 

Sjuk

Gårdagen spenderades i soffan med feber, hosta och värk i kroppen och huvudet. Idag ligger jag i sängen och har nu förflyttat mig till soffan igen. Såklart att de år fint väder bara för att jag måste ligga inne. tråkigt!!! 
 
Hoppas jag blir bättre snart för detta suger. bläää.... 

I´m coming home

Snabb uppdatering innan jag ska hamta hem barnen fran skolan. 

Igarkvall fick jag ont i halsen, kroppen och borjade hosta och det resulterade i att idag mar jag inte sa mkt battre. Har legat i soffan storre delen av morgonen och kollat pa Dirty dancing. Sedan gick jag till apoteket, kopte halstabletter och aven en skvallertidning pa vagen tillbaka, la mig ute i solen och somnade!! Nu har jag duschat av mig innan jag ska hamta barnen. 

Tur att vi har spaghetti kvar sedan igar for har ingen ork till att laga mat! Varker i nacken och huvudet, hostar sa mkt sa det gor ont i brostet och halsen. Bla!! Men snart blir det battre far jag hoppas pa..

Vadret ar sa sjukt konstig har. Igar var det iskallt, typ storm och gratt. Idag vaknade jag till stralande solsken, vindstilla och jattevarmt. Nu helt plotsligt ar det dimma och man kan inte se huset bredvid! Det ar sjukt sa nar solen val ar framme maste man passa pa att njuta.

Som ni sakert vet alla (forutom du farmor) har jag bokat resa hem. Landar pa Skavsta 13 mars kl 15.40 (nagon som vill hamta hem mig??) :) 
Ar hemma den helgen fredag-sondagmorgon da jag maste tillbaka till Skavsta och tar flyget till Barcelona for 5 dagar semester innan jag darifran tar flyg till Mallorca. 

Blir en snabbvisit hemma sa jag far se till att halla mig hemma och ni som vill far komma och halsa pa annars finns inte tiden till. Aker hem bara for att packa om da jag inte har nagra sommarklader med mig har. 

Nu vet ni hur det ligger till.. Ha det bra sa lange. ska forsoka lagga upp nagra bilder men det ar inte jattesnabbt fran mobilen.. 

Februari

Ska bli min månad!!! min träningsmånad. Småäter alldeles för mkt och känner att jag inte mår bra av det. Har nu därför sagt att februari ska de bli mer träing och mindre småätande. Första dagen har jag klarat mig utmärkt. Ätit normalt, hoppat efterrätten och tränat. 27 dagar kvar ;)  hahahaha. Känner mig väldigt motiverad!! :))
 
Har kollat på en bra film nu ikväll, känner mig inte alls trött när jag ligger här i sängen men nu är de dags att sova.. 

RSS 2.0