Underbara Mallorca

Jag vet jag suger på att uppdatera men har inte internet hemma så det är därför och tiden finns inte som jag säger varje gång. Men nu sitter jag på Jolly Roger, en restaurang som också har pool och grejer precis jämte vårt "hus" eller kryp in eller vad man nu vill kalla det. :) Vi gillar det! Delar rum med Paula och det funkar hur bra som helst. 

Jobbet rullar på, har sjukt mkt att stå i så det är långa dagar och mkt att tänka på men det är kul också så det går fort. Redan juni imorn, kan inte tro det är sant. Högsäsongen är på ingång och det ska bli så kul!!

Vädret har senaste veckan varit sjukt konstigt, upp och ner. Man kan vakna på morgonen och det är soligt och stekhett för att sedan 3 timmar senare är det kolsvart, blixtrar och ösregnar och sedan är det stekande hett igen. Sjuk men så är det och har det varit senaste veckan. Idag min lediga dag och solen har varit varm. 30 grader visade det när jag var på väg hem från stranden förut. Så har haft en skön dag på stranden :)

Laddar inför morgondagen, då är det inventering och schemafix som gäller hela dagen. Inte kul inte kul men sånt som måste göras. 
 
Det blir ett blandat konstigt inlägg här men ni får uppdatering och förhoppningsvis lite bilder från den senaste tiden. Har en personlig tränare som bestämmer vad jag äter och gör övningar med mig och allt. Det känns bra och hoppas att man kan se några resultat i slutet av okt när det är slut här. Återkommer med det!! 
 
Har idag därför varit ute och sprungit, riktigt skönt!! Sitter nu på restaurangen och ska äta den goda kyckingsalladen igen :) Mumsigt värre!!
 
Tydligen live musik här ikväll så antar att d andra stannar till här när de är på väg hem från jobbet också. :) Alltid trevligt!! 
 
Ändå att ni inte hör så mkt från mig så är allt bara bra :) Ska nu visa er lite bilder!! :)


Niklas, dansk knasig gäst och Bastian

Prinsessor + monster Paula.

Vattengym

Stor tröja så två får plats?!

En som inte vet hur man gör ballongfigurer men iaf försöker och det slutar med en special hatt

Rock around the pool på Jolly roger varje söndag :)

Morgonens löprunda

Härlig runda jag hittade :)

Minidisco time

Poolen by night

Grabbarna på lunchrasten

Lunchbreak
Ledig dag på stranden

Day off

Lördag och jag är ledig. Det bästa är att solen skiner igen, är detta sant eller vad?? hahhaa. Jag vaknade för dryga två timmar sedan, slängde in en tvätt som jag ska ner och hämta nu och sedan blir det strandbesök. 

Har suttit ute på balkongen i solen och målat naglarna och bara slappat. Det är mkt på jobbet men det går bra. Vi ska gå ut på måndag så det ska bli skönt om att går som det ska!! :)


Älskar dagar som denna, doften av solkräm (säger man så?) kokosolja, hav och allt som man bara njuter av!! Helt underbart!!
 
Nej, det var en kort uppdatering men ville bara visa att jag lever och att jag är ledig och ska njuta så mkt av min dag! Ikväll blir det middag med italienare :) Ciao

RSS 2.0