F R E D A G

Då var de fredag och helg snart igen! Det känns som det är helg här hela tiden! Aldrig måndag och tisdag typ.. 

igår var jag ledig! Började med att gå till doktorn vi har på hotellet då jag haft ont under min fot nu i två veckor typ och det blir bara värre. Inflammation fick jag veta att det var, gick till apoteket och han sa rör dig inte så mkt! Det är inte lätt i ditt jobb dock och det sa jag att nej det är det verkligen inte! 

Men igår var det för en gångs skull fint väder så var på stranden i stort sätt hela dagen! :) Det gillade jag!! Vilade då min lilla fot men en dag är inte tillräckligt så får försöka ta det lite lugnt idag och vila när jag kan. Men det är inte lätt som sagt! 

Frukosten är nere nu och jag redo för jobb och en intensiv helg!! Ha det bra! :)

Uppdatering

Känner att det behövs. Var länge sedan jag skrev nu, men det finns en orsak till det! Helgen har varit KAOS om jag säger så!! Jag har varit chef lördag och halva söndag och vi har varit många sjuka och inte kunnat göra allt pga mkt saker hit och dit så jag har varit överallt och ingenstans under denna helg! Något stort party här i söndags så var tvungen att fixa 400 ballonger och då var jag borta i tre timmar och de andra var bara två, helt sjukt men det funkade! 

Men vi klarade det iaf! Men igår kände jag bara att min ledia kväl behövdes så jag tog ledigt igårkväll och då gick jag och åt och sedan hem och sov, hur skönt som helst nu när jag vaknar upp och inte är dödstrött som innan!! 

Chef nu på morgonen igen eftersom att rätta chefen är ledig på morgonen!! 

Annars har det inte hänt så mkt tror jag, mkt jobb och så! Vi va ute lite i fredags, Cala Mesquida var i Can Picafort så vi åkte dit efter jobbet :) Det var kul! 

Slänger in lite bilder nu när jag haft tid att lägga in de på datorn!! 


Hängde lite på Tropic en dag!

Promenad på min lediga dag!

Ledig dag

Sämsta bilden men ett bildbevis på att jag faktiskt klippt av mig en rejäl bit av håret! 

M A L L O R C A

 
 
Torsdag och min lediga dag är här igen! Var även ledig igår kväll! Direkt efter jobbet gick Paula och jag till frisören och klippte av oss håret! Rätt så mkt kortare blev det men så skönt! Håret blir så slitet av klor, sol och allt hela dagarna! 

Sedan mötte jag upp Sarah, Vanja och Alessio för middag vilket var riktigt gott! Efter det hem och kom lagom hem till 23 när de andra slutade då tog jag med mig Paula ut och vi gick och tog ett glas vin på en bar nere på gatan! Hemma till 00.30 igen då somnade jag gött!

Solen hittade hit igår igen så hur skönt som helst, nu skiner den också så jag ska klä på mig och gå ut för en promenad till Alcuda och tillbaka innan jag slår mig ner på stranden om vädret tillåter det senare! Vore nice!

Senare ska jag möta upp Paula när hon slutar 17 för ikväll är det vår kväll! Vi ska ut och käka på god restaurang! :)

Imorn fredag får vi äntligen våra uniformer! Tog bara 2 månader typ, Spanien säger jag bara ;) Igår började vi på utomhusscenen, äntligen!! Jag dansar första gången där på fredag, vilket ska bli kul :) Imorn efter jobbet kommer Cala Mesquida folket hit och dt blir utgång!!


PIRATE DAY

Måndag och vilket betyder pirate day! Vi är med barnen hela dagen från 10-16 och äter även med dom, har skattjakt och andra lekar av olika slag. Alltid en stressig dag när man springer hit och dit hela tiden och måste fixa och styra med allt men det är kul!! 

Slutar 16 måndagar så det är långt break där sen och det är najsigt! Gick en promenad efter det med musik i öronen, hur skönt som helst!! Sedan har jag duschat och nu passar jag på att slappa lite innan det är dags för middag och minidisco. Dansar minidiscot idag igen, fjärde dagen i rad :) I like!! 

Har inte så mkt mer att säga tror jag, fortfarande lite snorig och hostig men det blir bättre.. Vädret är till och från, varmt och kallt och blåsigt! Saknar solen och vill ha fint väder nu i några veckor :)

I K E A

Jag var ledig i torsdags och då åkte Rebecca och jag till Ikea, en svensk dag helt enkelt :) Det var trevligt! Fick med mig det jag letade efter så nu känns mitt rum lite roligare och mysigare så det är najs! Saknas fortfarande lite småsaker men det kommer komma också!


Mitt tema blev lila iaf, köpte två kuddar, filtar, påslakan och örngott, handdukar och små korgar som jag kan förvara saker i på badrummet! Kanon bra! Även två ljus till så det luktar gott inne på mitt rum!! Tre posters som jag tejpade upp på väggen! Tänk er nu hur fint va haha ;) Jag lovar att jag ska ta bild och visa er! Kanske till och med har så jag kan visa före och efter, jag kommer inte ihåg.. 

Sedan strosade vi runt i Palma när solen tittade fram och sedan åkte vi hemåt Alcudia för chill på ballen innan vi drog in till stan och käkade och sedan tillbaka till Tropic och väntade på att de andra skulle sluta. En lugn kväll ute väntade, ja sa till mig själv att jag ska försöka va hemma innan 02 för jag var grymt trött redan vid 21. 

Efter några timmar åkte vi vidare och dansade och hade så kul så jag vill inte åka hem. 06.00 glider vi in till hotellet, då var det upp på rummet sova och två timmar sedan upp och käka frulle och jobba, men det var inga problem, jag var inte trött, inte bakis (eftersom jag inte drack så mkt) och hur pigg som helst enda till 23.15 då vi slutade jobba! 

Nu lödag och jag sitter och väntar på att vi ska springa ner till frukosten, det regnar ute och är kallt så idag ska jag fixa till några inomhus aktiviteter tror jag allt! Ha en bra dag!! 

T H U R S D A Y

Igår var jag ledig kvällspasset och det kändes konstigt att säga att jag jobbar inte förrän på fredag! Det var en härlig känsla haha. Satt ute på terrassen ett tag och bara latade mig innan jag duschade och fixa till mig lite för att senare under kvällen möta upp Rebecca och Victoria för middag! Första gången sedan jag kom hit ja bara äter med svenskar och kan prata svenska hela tiden!

Efter det gick vi till Royal beach för en drink med två andra från blue och bara hade det gött! Härlig kväll! Nu är frukosten i magen och jag är redo för min ledig dag. Vädret är inte det bästa men det är n perfekt dag för Rebecca och jag kommer om en timma ta bussen till Palma och Ikea :) Najs!!

Ska se till att få lite ordning och heltrevligt på mitt rum! Mer uppdatering om vad som inhandlades kommer ikväll eller någon annan dag när jag har ork och tid med det. Taggad är jag iaf :) Dags att ta en dusch och lite kanske så jag är redo och inte missar bussen! 

Ha en bra dag för det ska jag, så hörs vi kanske senare igen!! 

Viva Blue at Enjoy a few days ago! :)

B I L D E R

Fredagen är över och jag ligger i min säng medan några andra ska ut och festa lite. Eftersom att de flesta ska ut imorn då vi ska fira Yori som fyller år på tisdag så sparar jag mig eftersom att jag inte är helt hundra och inte varit denna vecka! Har inte så mkt energi så va ute två dagar i rad finns inte ens på min karta! Duktig tjej hoppas jag ni tkr då! haha ;)

Lördag imorn vilket innebär att det är många gäster som åker och många nya som kommer. Vi har sagt hejdå till en svensk härlig familj som åker tidigt imornbitti och en tysk familj som varit med oss nu i två veckor. Känns lite konstigt men nu är vi laddade för nya gäster!!

Slänger in lite blandade bilder bara för att jag lovade er det igår och det inte kom några, men hade faktiskt inte tid! Paula och jag åkte till Alcudia och efter det gick vi tillbaka för att käka på El patio och eftersom jag är så snorig och hostig och allt så kände jag inte någon smak alls, tråkigt för en som älskar mat!! Hade så mkt vitlök och jag åt upp allt, kan tänka mig att jag inte luktade så gott efter det, men kände inget så haha ;)


Lite sned men så här kan man se ut efter en dag på jobbet! 


Ledig dag förra veckan med härliga människor :) Alcudia!! 


A walk on the beach!


Sandslottstävling på kursen och vi skulle göra en apa! Vi vann såklart :D


Första jobbpasset avklarat, det firade vi med en drink eller två på Royal Beach!! :)


Ledig dag i Alcudia :) Sangria, öl, glass och sol!! :)


Underbara typer från Danmark :)


Beach


Öl och underbar utsikt! 


:)

Utgång i Magaluf med Viva Palmanovagänget :)

Det var lite och några bilder, fler kommer :) Ha en bra helg! Godnatt
 

DAY OFF

och jag är krasslig!! Inte det roligaste men ska försöka bli av med skiten så fort som möjligt!! Näsan och hostan är värre än igår men men. Har sovit 9 timmar i natt och sovit väldigt bra. Varit ner och käkat frukost och nu ska jag snart ta med tidningar och gå och sätta mig och slappa resten av dagen till Paula slutar.

Hoppas ni har en bra dag där hemma! Här är solen på väg att spricka igenom molnen så hoppas verkligen att den tittar fram, vore skönt! Senare lovar jag bilder!! : )

C A L I E N T E

Redan onsdagkväll och det är sjukt, veckorna verkligen springer iväg. Min lediga dag är imorn och det är välbehövligt för har varit småkrasslig nu sedan igår morse och idag har jag haft lite feber (i denna värmen var det ännu varmare), näsan rinner och halsen gör ont. Inte kul inte!! 

Därför ska jag imorn se till att kurera mig! Har inte så mkt planer, ligga på stranden och läsa en bok, slapp och hänga på royal becah eller något. På kvällen blir det Alcudia med Paula en sväng (hon är ledig kvällspasset) och efter det ska vi gå tillbaka hit till Muro och käka middag på El patio :)

Nu har jag kommit ut ur duschen så dags att klä på sig kvällens outfit, de sexiga byxorna som snart spricker i rumpan och den för evigt smutsiga orangea t-shirten och de svarta skorna för om 30 min är det middag och om 1,5 timme är det minidisco och det är jag och Anna Lena som dansar idag om jag har energi för det! Men ska nog klara det hoppas jag!! 

Ha en bra kväll!! Imorn ska jag slänga in lite bilder till er! 


Pirate day

En dag som sprungit på bara för att vi haft så mkt att göra och styra med! Började morgonen med en promenad på stranden med Sarah! Soligt och gött! Efter frukosten satte vi igång med att fixa inför dagen, köpte godis till skattjakten som ägde rum på eftermiddagen, en lyckad sådan :) Vi spelade innebandy med några gäster, åt lunch med barnen och hade kul!! En heldag med barnen helt enkelt och det gör att vi får sluta vid fyra eftersom att vi inte har någon lunchrast! 

Najsigt värre en dag som denna, när solen skiner och man längtar efter att en gäst ska slänga i en i poolen!!! Paula och jag gick ner till stranden direkt efter jobbet och la oss ett tag, första gången jag ligger på stranden på typ en månad så det var riktigt skönt!! Blåste dock lite men va gör väl det, slappna av och inte göra något är inte helt fel!!

Tillbaka till hotellet för dusch och middag! Skulle varit maskot idag men bytte lite så dansade med Sarah idag igen precis som igår! Älskar minidiscot så gjorde inget!! Efter det var det magishow, riktigt bra och det är irriterande när man inte vet hur de gör, men nu kommer vi se denna show varannan vecka som om några ggr kanske man vet hur de gör och lite ;)

Börjar känna att jag fått lite ont i halsen och så, ligger därför nu och knaprar tabletter och dricker te och grejer för att inte bli så dålig!! Hoppas hoppas!! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen!

Godnatt allesammans! :)

M A G A L U F

Okej, vad har hänt sedan sist! Inte så speciellt mkt antar jag! Dagarna vet ni vid det här laget hur de ser ut antar jag. Om inte säg till så berättar jag det för er! ;) Igår fick vår chef för sig att åka till Magaluf och festa eftersom att han är ledig idag (lördag). Sarah och jag tänkte varför inte hänga med, vi har ju skjuts dit eftersom att han tar sin bil och så tar vi en tidig buss hem och jobbar. Perfekt! Sagt och gjort!!

Efter jobbet som vi slutade 23.00 igår duschade vi och fixade till oss lite och runt 00 åkte vi mot Magaluf (50 min med bil) Så vi var framme lagom till 01, där mötte vi upp Viva Palmanova gänget! Kul att träffa alla där :) Vi dansade, drack några öl och hade det hur kul som helst :) 

Runt 03-04 började många tänka att okej, dags att gå hem så vi orkar jobba imorn. Hahahah, sa Sarah och jag, dags att dansa lite mer så vi inte somnar och missar bussen hem. Efter x antal timmar med dansande gick vi och käkade på KFC (jag tog en god sallad för er som är lika matglada som mej) efter det åkte vi mot Palma och sedan väntade vi på bussen där i 1,5 timme. Kl 08 satte vi oss på bussen och sa till chauffören, Vi ska till Playa de muro, väck oss när vi är framme! Somande på en gång och en timme senare vaknade jag och då var vi nästan framme! 

20 min efter var det dags att börja jobba! Var inte så trött som jag trodde jag skulle va så det har funkat rätt så bra men nu är jag så trött så ska vila lite innan det är dags för middag, cirkus, minidisco och hela köret. Antar att det lutar åt utgång ikväll också så haha. Men blir lugnt, träffa folk bara så det är najs!

Har bilder jag ska visa er men känner att jag inte har tid att lägga in dom nu, kommer inom några dagar!! Ha en fortsatt bra helg! 

RSS 2.0