Flytt till solen

Det är något jag är så himla sugen på att göra. Efter att ha bott på Gran Canaria, i Marbella och Spanien bland alla palmer, havet, solen, människorna och allt det som är när man är utomlands så är det verkligen här jag känner mig hemma!! 

Det låter helt konstigt men det stämmer verkligen. Har en annan känsla i kroppen så fort jag kommer till Sverige och mår inte lika bra eller hur jag ska förklara det. Visst att det är där man vill va för att man har familj, släkt och vänner där men för mig funkar det inte. Vill verkligen inte. Två veckor i Sverige och jag sov nästan inte bra en enda natt och nu så fort jag kommer hit sover jag så himla bra igen och det är skönt. Får se hur det blir när jag landar i Sverige igen om någon vecka. 

Älskar verkligen detta konstiga liv som många tkr det är. Jag trivs i detta och har verkligen vant mif vid detta. Det är faktiskt folk som har sagt till miig att de absolut inte vill tillbaka till Sverige så jag är inte ensam iaf. 

Lite mer info där från ingenstans. Nu dör snart mitt batteri. Har de bra så hörs vi imorn igen!

Update

Sol, bad, god mat, shopping och avslappning är vad mina dagar hittills har bestått av! Hur skönt som helst att va själv på semester. Även att jag ska träffa folk och så har jag inte velat och orkat det än, hur skönt som helst detta. Göra precis vad jag vill när jag vill och inte ha några tider att passa. Detta är verkligen semester hörrni!! Klagar alltså inte!

Inte fel att jag som sagt bor på ett 4-stjärnigt hotell. Norskan håller nu på att packa sina väskor och ska ge sig av imorn hoppas jag. Hon har blivit utslängd av hotellet nu så det är bara det som står på schemat för henne och nu har hon blivit arg på mig också. Hon ska flytta in någonstans och måste betala typ 5000 NOK för en vecka och då tkt hon att jag skulle hjälpa till att betala typ halva bara för att jag också skulle få bo själv här på hotellet och då sa jag faktiskt att NEJ det tänker jag inte göra för det är inte jag som stör mig på att bo med någon och eftersom att jag inte är så mkt på hotellet ändå så liksom. Jag ska inte ens flytta med dig. då blev hon tjurig den jäkeln. Konstig brud det där säger jag bara! 

Rörigt detta men får berätta mer om det när jag kommer hem till Sverige igen. Bra har jag det iaf förutom henne så är allt kanon!

Jag går och lägger mig tidigt och går upp tidigt, går morgonpromenader/joggar och kör lite styrka så jag får lite träningsvärk, ligger vid poolen, stranden, läser böcker och äter goda middagar. 

Va för någon dag sedan i Amadores och käkade och träffade delägaren som sa att han kände igen mig sen sedan något år så vi snackade lite och efter det var et mörkt och kallt och han tkt inte jag skulle gå hem själv så han körde mig. 

Igår gick jag in till Puerto Rico för att kolla lite och äta mat och gick och gick och gick och efter ett tag så var jag på köpcentret där jag, Ida, Johan, Henke och Henke var och festade en gång. Asstort med massa restauranger och grejer och åt så himla god mat på La Bolera. Fläskkotletter med paprika, kanariska potatisar och grönsaker. Det var helt underbart gott verkligen.

Visst att man känner sig lite dum när man kommer till en restaurang och sätter sig och ska äta själv, känns som alla bara tittar på mig och tänker har hon inga vänner eller. Men jag ska säga er att visst det känns lite konstigt i början men det är verkligen så skönt, kunna sitta tyst, äta maten, snacka lite spanska med personalen som tror man är därifrån och bara njuta. Jag älskar det! 

Idag låg jag på stranden ett tag på morgonen och efter det duschade och jag fixade mig och satte mig på bussen mot Las Arenas i Las Palmas. Ett shoppigcenter och där blev det shopping. Började med Primark och där inne var jag en timma och det blev mkt trosor, bikini, klänning och lite småsaker som man alltid köper när man är där. Vidare mot H&M, Stradivarius, Bershka och alla härliga affärer. Köpte mig en hatt som jag fastnade för och lite andra saker. Kommer knappt ihåg själv så ska titta på det och testa och greja någon dag. 

Imorn blir det en dag utan solning för jag har bokat in en utflykt till De 1000 palmernas dal. Får se va det är men det blir nog bra så blir borta nästan hela dagen! 

Lång och rörigt inlägg men där har ni som är nyfikna lite info iaf. Bättre och mer kommer om någon dag. Då kommer jag även slänga in bilder under dagarna som har gått :)

Hej så länge!




Soligt

Ja, direkt fran hotellet och da orkar jag inte andra till svensk text sa hoppas ni fattar anda. Kom till hotellet och da var en norsk tjej dar, hur speciell och konstig som helst skulle jag kalla henne, nu ar hon och letar annat boende och hoppas verkligen hon hittar ett for de vore skont. Inte for att det stor mig att hon ar dar men anda.

Igar gjorde jag inte sa mkt. Akte ospecificerat och hamnade pa ett fyrstjarnigt hotell det som jag jobbade nagra dagar pa nar jag jobbade har och det ar helt okej. Skulle inte tjej smutsa ner sa mkt och det var ett romantiskt rum dar vi ska dela sang och knappt dorr till toan men haha. Jag sover pa soffan sa det gar.

Kopte mig lite frukost och vatten igar sa jag hade det i dag nar jag kl 09 gick ner till poolen och la mig blek som jag vet inte vad. Har iaf fatt lite farg idag vilket kanns bra. Kommer nog borja med att promenera/jogga lite nu i veckorna tror jag. Da en riktiga varmen inte kommer forran 11 tiden.

Duschade och slangde pa mig lite klader och gick in till Amadores for att kaka mat och hittade ett stalle dar de hade fajtias, mkt gott efter som jag bara atit tva knackebrod sedan jag akte fran Sverige. Fick gratisdrickor och massa sant och han killen som va delagare sa att han kande igen mig och ska leta jobb at mig nu och han undrade om ja jobbade har sa han hade nog satt mig innan. Men nar jag skulle ga sa han att jag inte fick ga den vagen for de e lite farligt sa han korde hem mig :)

Nu sitter jag och lyssnar pa Leende guld bruna ogon som spelas i baren. Ska snart dra mi upp pa rummet och sova tror jag.

Imorn blir det troligtvis fest i Playa del Ingles med grabbarna.

Jag har det alltsa bara bra och detta ar verkligen semester horrni!

Gran Canaria nästa

Bokade resa till Gran Canaria idag för några timmar sedan eller typ 7-8 kanske men ändå. Det blev snabbpackning och inte någon packning som jag håller på med i dagar innan som jag brukar. Men det får funka och jag hoppas jag fått med det jag behöver! Har iaf packat ner passet, bikini och biljetten så det är det viktigaste. 

Ska ner och träffa folk, sola, bada och bara ha en skön semester! Kommer nog bli bra skulle jag tro :) Ska försöka updatera lite under tiden också! Kommer va borta i två veckor så försöka slänga in lite bilder och så. 


Galen natt på GC förr förra året! :)



RSS 2.0