Uppdatering uppdatering....

Okej, jag är så dålig på detta när internet inte finns tillgängligt hela tiden. Nu är det iaf dags för en uppdatering igen.
 
Jobbet rullar på som vanligt, under den senaste månaden har vi fått tre nya entertainers i mitt team, två tjejer och en kille. Killen har jag fortfarande inte träffat då han kom idag och jag är ledig. Får se imorn. 
 
Tjejerna är iaf en från Holland och den andra är från Ungern men har bott i Sverige de senaste åren. De är bra och vi har ett riktigt bra team och alla trivs bra så det känns riktigt bra :)
 
Saker händer hela tiden, jag är i stort sätt ALDRIG med i aktiviteterna då tiden inte finns till. Jag kan inte sätta mig själv på aktiviteter för helt plöstlgit ringer telefonen eller så får man mail eller något händer och man måste fixa och trixa. Det är inte alltid lätt men det är kul och det är verkligen en utmaning för mig. Precis som de ville att jag skulle få. 

Har samma känslor som jag hade förra året runt samma tid ungefär. Man vaknar upp varje morgon, trött och dan och känner att jag har gjort detta nu i ca 3 månader och vi har fyra kvar. Det är inte kul alltid och det är inte alltid lätt och man är i stort sett alltid trött och bara känner fan om jag bara kunde få några dagar hemma i Sverige och ladda batterien hade de varit guld värt!! Men det kommer inte hända och det vet jag själv också. Men men.. Jag klara detta och kan göra det, det vet jag, har gjort det förrut och kommer göra det igen.

Men har den senaste veckan funderat väldigt mkt och kommit fram till att detta måste va sista säsongen. Det är najs och jag gillar verkligen jobbet men börjar bli gammal och känner att det är dags att göra något annat nu. Så planer för det närmaste året finns och jag hoppas det blir precis som jag vill :) Det vore AWESOME!!!

Annars vet jag inte vad jag ska säga, hög sommaren är här och man känner det!! Ibland jobbar vi utan rast och det tar på krafterna och humöret och allt men iaf det är sånt man måste göra ibland..

Förra veckan var crazy.. Gick ut fyra dagar i rad och var fulla så in i men det var kul.. Avslutade med Paula och en middag med alla servitörer från Viva Blue från förra året. Och igår gick jag ut med killarna, vi gick och tittade på danstävlingen på Bananas... Och på lördag ska vi ut och käka med servitörerna, några städtanter och badvakterna från vårt hotell. Det ska bli intressant och trevligt :)
 
Nu sitter jag på en restaurang och har skypeat med pappa och helene i någon timme, käkat mat och druckit några glas vin. Känner mig helt slut efter en dag på stranden så frågan är om jag pallar vänta på att de andra ska komma eller om jag kommer gå hemma innan och krypa ner i sängen och sova. Det återstår att se!!
 
Ha en bra sommar hemma allihopa. Här steker solen varje dag och vi svettas, svettas och svettas lite till. Har man en aktivitet i poolen är man glad denna tid på året :)
 
Pussar och kramar från ett idag 37 gradigt Mallorca :)

RSS 2.0