Mot toppen!!

Tisdag och det enda jag behöver nu är en ledig dag!! Inte varit hundra nu på några dagar, igår kväll fick jag feber och var helt slut i kroppen!! Har min timme ledig idag så börjar nu vid 15 igen!! Har varit på apoteket och köpt värktabletter, vitaminer och shit! Hoppas på att få tillbaka lite energi för nu är jag verkligen nere på botten!! Hoppas att snart va på topp igen!! 

Men till något roligare nu! Om en vecka kommer spanska familjen + Amanda till Palma för att stanna i tre veckor, ser fram emot att få träffa dom så himla mkt :) Ska bli så grymt kul!! Och om två veckor kommer min syrra att spendera en vecka i Magaluf så ska bli kul att träffa henne också :) Så hela augusti kommer det finnas besök här på ön, vilket gillas extremt mkt såklart :) 

Nu ska jag sova en 45 min innan det är dags att gå ner och jobba igen!! Hoppas ni har det bra där hemma!! Kramar

SUN D A Y

Solen skiner, det är redan grymt varmt när man öppnar dörren är det som det slås emot en! Ligger fortfarande i sängen! Frukost 09.15 så ligger här till 09 ca. Sedan är det två timmar med halsband och kronor vi ska göra sedan vid tolv ska vi försöka få i alla gäster i poolen och vara med på vattengympan!

Vi hadet det även förra veckan och det var riktigt kul och jobbigt så det är najs! I like! Efter det lunch och sedan är det fotboll kl 14 på en stekhet fotbollsplan och efter vattenpool med barnen och efter det vattenvollyboll med de vuxna!! Så det blir några timmar i poolen igen, vilket ska bli såå skönt :)

Sen imorn är det måndag och ny vecka igen, piratdag och vi slutar vid fyra och har en timmas längre middagsrast!! :)




S T E K H E T T

Det är så varmt så varmt så varmt!! Alla hemma säger att ni har det så varmt och då kan ni lägga på 20 grader och så tänker ni på mig!! haha. Nej, men det är för varmt nu! Satt ute 30 min när jag skypeade med Deb och efter det ställde jag mig upp och torkade av allt svett! Det bara rann över hela mig!!

Tvättat kläder och hängde ut de för en 45 min sedan och kände på dom nu och de är snart torra så jag kan ta in dom, det går snabbare än att använda torktumlaren! Helt sinnesjukt!! OCH då är vi BARA i slutet av juli, vill inte ens tänka på månaden som kommer nu om det kommer va så här då eller hur det kommer va!! Vanligtvis är det riktigt hett i augusti så!! 

Men ska inte klaga, hellre sol och värme än snö och kyla! Det är en sak som är säker! Sitter nu och känner mig fräsch efter en kall dusch inne på rummet.. ska ut snart, måste käka något och då kommer de inte dröja många sekunder innan man känner svetten på ryggraden igen! Det är en härlig känsla (elr inte) hahha ;)

Nehe, dags att röra på mig lite kanske!! Ha en bra kväll!! 

S A T U R D A Y

Lörag och jag är ledig ikväll!! Behövs verkligen då jag och min kropp inte riktigt är kompisar sedan igår eftermiddag!! Ska slappa, gå och äta och bara vila!! Vet inte vad som händer ikväll. Det snackas om att det är fest på stranden här i Muro men vet inte!! Det bestäms lite innan 00 om det blir utgång elr inte! För mig blir det en lugn kväll utan alkoholhaltiga drycker iaf det är en sak som är säker!!

Igår var en galen kväll på jobbet! Vi slängde varandra i poolen och alla sprang runt och skvätte vatten och allt på varandra, de inblandade var servitörerna, vi och några av gästerna!!! Galet!! Vet inte varför men kul var det iaf!! 

Dags att röra sig ner i värmen igen, 40+ så kan ju inte påstå att jag fryser direkt!! Tre timmar sedan är jag ledig!! kämpa kämpa!! 



L U N C H B R E A K

Lunchrast it is!! Men det är inget att hurra för så mkt! Äter på ca 10 min sedan upp på rummet för att slappa i sängen med kalluft ca 30 min innan det är dags att gå ner och ut i värmen igen!! Riktigt hett ute idag!! Svettats så himla mkt! En timma sedan vid tre har vi minidisco i poolen! Ska bli så skönt :)

Så dags att knyta på sig skorna igen och traska neråt!! Ha det bra! :)

=)

Så min dag igår var kanonbra som vanligt :) Började med en promenad och redan då kl 10 visade termometern 31 grader. Gick efter det ner till stranden och läste tidning, badade och hade det gött!! Lina ringde så hon plockade upp mig och vi åkte till stranden i Can picafort och badade och slappade ännu mer innan vi åkte hem några timmar senare..

Grymt varmt igår, på kvällen gick jag med Paula för att käka middag och då visade termometern 36 grader kl 20 så tänk då på dagen hur varmt vi hade de!! Svettigt värre!! 

Avslutade kvällen på royal beach och sedan gick jag hem och sov runt 01. Hur skönt som helst!! Nu laddar jag för jobb och så min lediga kväll imornkväll!! 

Buenos dias/ Good morning/ Guten Morgen/ God morgon/ Huomenta


Jag är så grymt dålig på att uppdater jag vet jag vet men så är det!! Därför blir det ett inlägg nu! Torsdag vilket betyder att min lediga dag är här igen! Det är sjukt vad fort det går, snart är det augusti! Och det kommer bli en bra och kul månad med besök =)

Vågar inte kolla ut och se hur vädret är, eftersom att jag alltid har dåligt väder på min lediga dag så gissar jag på att det är molnigt men vet inte än! Får se! ÄR det fint så blir det slapp på stranden men första frukost och en promenad till Eroski och handla lite saker jag behöver!!

Jobbet flyter på som vanligt, bara det att nu är det mkt varmare, svett, svett och svett! Men hellre det än att frysa säger jag då! Ni kan ju bara tänka er hur det är när man dansar minidisco på kvällarna och man känner svetten rinna längs ryggraden eller när man är maskot i 15 min och till slut känner svetten rinna och droppa ner från näsan och när man tar av sig ser det ut som man kommit från duschen! Inte så fräscht men så ser våra kvällar ut haha. 

Slänger in lite bilder igen så ni får se lite!! Ska försöka uppdatera lite mer men lovar inget! Ha de bra!! 








Formentor

Underbara Mallorca =)

D O M I N G O/ S U N D A Y/ S Ö N D A G

Kvällen igår var så perfekt :) Cirkusen med barnen var superkul, alla skrattade så mkt så kunde inte själv hålla mig när jag stod där på scenen. Bästa av allt att det var jag och Paula! Sedan dags för minidisco och Paula går ner och dansar med barnen och jag tar upp några på scenen och alla var nöjda och glada :)

Sen show och då gjorde jag ballonger och bad om en flaska med vatten och får en mojito (man passar på när cheferna är lediga) haha. De sista två danserna alla barnen upp på scenen och vi på golvet framför! Supernice :)

Dusch och fix, sedan lånade Paula och jag varsin cykel av receptionen och drog på en liten tripp. Var hemma runt 01 igen :) Tack och godnatt var det då!! :)

Idag, söndag IGEN! Har inte sovit särskilt bra nu på några nätter, vet inte varför men det gör inget för jag har energi och skrattar hela tiden och alla undrar varför. Det har jag inget bra svar så jag bara flinar! =)

Nu har jag precis duschat igen, onödigt känns det som för om ett tag när man ska gå ut igen så svettas man lika mkt som man gjorde innan man hoppade in i duschen men men. Man får känna sig fräsch ett tag iaf! När man sitter på rummet med air condition igång ;)

Slänger in lite blandade bilder från senaste veckorna! 


Tripp upp till bergstoppen

Härlig utsikt

Överlycklig för jag klarade det ;)

Emil en gäst från Sverige som hängde med mig och Paula :)

En bild på mig så ni inte glömmer bort hur jag ser ut! Här äter jag glass med hela kroppen!!
Någon dag sedan på royal beach med Paula =)
 

I don't get drunk, I get AWESOME!!

Okej.. Dags att skriva av mig lite igen! Min lediga dag var underbar som alltid! Åkte till Palma på morgonen för lite shopping och kom hem med lite saker senare under eftermiddagen! Slappade hemma, städade och fixade och sedan kom Ggianni och plockade upp mig och vi åkte till Pollenca för middag! En mysig liten stad vid havet!!

Åt extremt god tapas och hade det bra! :) Sedan hemåt, hämade Paula och vi gick till Royal för en drink eller två! 

Igår (fredag) var jag superkul hela dagen! Alla undrade varför jag skrattade så mkt och allt hela tiden men har ingen aning va bara konstig haha. Men kul var det iaf :)

Ledig på kvällen igår och för första gången på säkert 4 veckor om inte mer så hade jag äntligen samma som Paula så vi kunde ha en dejt tillsammans! Det var verkligen välbehövligt! Vi gick efter jobbet och drack sangria och bara satt och pratade! Vidare till BOY för middag och senare till Royal för lite mer vin! :) Härlig kväll!!

Har bilder men har ingen ork att lägga in de på datorn så detta för ni nöja er med!

Ligger nu i sängen med mitt kokosljus tänt och slappar! Om 45 min är det dags för middag och sedan mer jobb igen innan jag och Paula ska ut på äventyr ikväll hahaah ;) 

Ciao!

Dålig uppdatering

Onsdag och snart dags för min lediga dag igen!! Uppdateras inte mkt alls här men som jag sagt så många ggr innan så har jag ingen ork och ingen tid knappt!! 

Det är stekhett på Mallis just nu, svettas gör vi, skrattar gör vi och allt rullar på i vanlig ordning! :) Nya tjejen är trevlig och bra så vi är ett drömteam nu :) får se om det kommer någon till snart!! 

Jag måste nu lära mig att presentera showerna och allt på kvällarna och det har jag inte sett fram emot för tid till att träna det har jag inte och det är min tur att göra det ikv. Ska göra allt för att få vänta till på lördag iaf!! Får se hur dt går dock!! Ska säga det på spanska, engelska, tyska och svenska! 

Imorn är jag ledig och jag har bestämt mig för att spendera förmiddagen och kanske eftermiddagen i Palma, så tar bussen dit rätt så tidigt imorn, lite shopping och bara strosa omkring! :) Sedan blir det stranden när jag kommer hem på eftermiddagen om det inte blir för sent och så middag på kvällen :) 


Ha en fortsatt bra kväll! Själv ska jag nu ner och jobba! Dansa lite minidisco m.m.

Day off

Torsdag, vilket innebär att det är min lediga dag och nästan alltid dåligt väder!! Men jag är van nu!! Har hunnit med så mkt idag och haft en så bra dag :)

Gick upp 07:15 kan ni fatta det på min lediga dag haha. Vaknade och slängde in en tvätt, städade lite och sedan en morgonpromenad med Paula, dusch och frukost på det! Sedan hängde jag upp tvätten och städade lite till. Vid 10 mötte jag upp Mikkel för en tur upp till San Marti (en tur på två timmar och femton minuter upp på berget). Jobbigt, varmt men kul och värt utsikten :) (bild får ni se annan dag)

Hem och bytte om till bikini och rakt ner till stranden i hopp om att solen skulle komma. Det såg inte så ljus ut men sov en sväng och när jag vaknade var det soligt, varmt och skönt :) Var där i några timmar och slappade med musiken i öronen. 

Hem, slappade på terrassen med Paula innan duschen och vilade lite! Mötte sedan upp Mikkel igen vid 20 för middag! Han skjutsade mig på cykeln och vi åkte till Alcudia, hämtade upp Rebecca och käkade god mat!! Tog cykeln hem och nu ligger jag ute på terrassen igen och väntar på att det andra ska sluta jobba någon gång. Kl är ju efter 23 så det borde väl vara på G snart antar jag! Får se om vi ska gå ut för en drink på Royal eller inte! Kan va så att det blir det! Har inte varit ute på hela veckan så vi har varit ritkigt duktiga!! 

Imorn, fredag ska vi ut och käka med servitörerna (ca 25 pers) kommer bli så kul :) Måste dock sova på middagsrasten för de slutar inte jobba förrän 00.30 så det lär bli en himla sen middag kan jag lova er!! Alla som läser detta sover säkert redan då så! ;) Men vi är i Spanien så det är inte helt fel! Sedan blir det väl lite drinkar och dans. Nästan alla jobbar lördag så antar att det blir lugnt men man vet aldrig. Jag ska iaf ta det lugnt är tanken men det vet man ju aldrig hur det blir med det ;) Speciellt inte när man är med det folket som vi ska gå med imorn ;)

Okej, nu har jag skrivit massa. Men eftersom att jag är så dålig på att uppdatera nu får ni stå ut med det. Läs om ni vill, kolla på de få bilder jag lägger in eller inte!! Ni bestämmer!! 


Beachparty San Juan


hahahaha.
 
 

RSS 2.0