S U N

Kan inte tro det är sant!! Solen är här på Mallorca, men kansk bara för några timmar vem vet! Kommer iaf njuta till fullo av denna dag!! Flög upp ur sängen när alarmet ringde för morgonpromenixen. Vi tre drog iväg till stranden för en promenad och joggade tillbaka hemåt igen :) 
 
Hur underbart! Har saknat detta de senaste 1,5 veckan typ! Me gusta! :) Är det sol när jag slutar vid 17 blir det takterrassen :D

Nu är jag nyduschad och redo ör frukost och sen jobb :) Ha en bra dag för det ska vi ha!!

M O N D A Y

Ligger nu i min säng och ska sova när som helst! Jobbat hela dagen och eftersom att det fortfarande regnar och har sig har vi varit inne och barnen behöver springa av sig så lite kaos är det allt! Men vi löser det bra ändå tkr jag allt. 

Såg solen några min när vi gick till middagen och det säger att det ska bli lite bättre väder imorn och det hoppas jag verkligen! Behöver sol och ltie energi :) Men verkar bara vara imron dock men får passa på!

Annars har dagen bara varit bra! Började den med en promenad med Paula och imorn är vi på't igen! Får se om vi får med oss Sarah denna gång kanske! Jobbar bara till 17 imorn för sedan har jag min lediga kväll denna vecka. Hoppas på att kunna käka middag med Lina som landade på ön idag:) hon kommer också spendera hela sommaren här så det kommer bli najs att kunna träffa henne lite!! 

Dags att sova! Antar att de flesta där hemma redan gör det, men är man inte hemma från jobbet förrän 23.05 så är detta rätt så tidigt!! Godnatt! Och JA, jag ska försöka ta lite mer bilder och visa er, glömmer bort det och så tänker jag att jag kan ta kort om några dagar/veckor/månader haha ;) Allt kommer va kvar liksom. 

New week

Söndagkväll och denna vecka har gått så fort! Jobbat i 1,5 vecka nu och varit på Mallorca i 1 månad. Det känns det verkligen inte som. Men kul och jag trivs hur bra som helst :) Detta blir en bra sommar, det kan jag lova er!

Gårdagens utgång var grymt kul! Att träffa alla, dansa och ha så roligt! :) Jag drack inte mkt alls och var hemma tidigt (04.15) så har hunnit sova några timmar och inte mått dåligt idag så kanonbra! Udda dag har det varit då det regnat större delen av dagen så ändringar i planeringen här och där! Men det har gått bra det också.

Nu sitter jag i min säng och njuter av tystnaden med lite godheter! Ska snart krypa ner och ladda inför nya veckan som är på ingång! Dock har jag ingen koll på datum, månad, dag m.m. Men va gör väl det! Bara jag vet vad jag ska göra om dagarna så funkar det. 

Denna vecka som kommer är jag ledig tisdagkväll (missar pyjamaspartyt som kommer va då, men det lär bli fler denna sommar) och så är jag ledig på torsdag. Då är även Mikkel och Camilla lediga så hopps på att träffa dem :) Vore toppen!! 


En bild från kursen! Man skulle smälla en vattenballong med huvudet :) Detta var en varm dag så det var underbart!! :)

A morning walk on the beach

Lördag och den började jag och Paula med en promenad på stranden, solen tittade fram lite :) Men tittade vi åt andra hållet var det mörkt och såg ut att bli regn vilken sekund som helst, men men... Har sett solen lite iaf :)

Vaknade innan kl ringde och var trött och tänkte då på hur jag kommer må imorn när jag vaknar efter att ha sovit kanske 2-3 timmar bara om jag är duktig ikväll och kommer hem innan 06 vill säga. Får se hur det blir helt enkelt!! Men är sugen på party :) Ska bli kul att träffa de flesta igen..

Först väntar en heldag med jobb och nu ska vi snart ner till frukosten! mums!! 





F R I D A Y

Fredag och det har regnat lite och är inte alls skönt!! Varit på banken och fixat bankkonto idag så nu är det gjort. Undrade varför alla kollade så mkt på mig bara, men kom efter ett tag på att det är för att jag ser ut som en pirat i ansiktet ;) Vi hade piratlunch med några barn innan och då målade vi oss till pirater och jag gick direkt efter lunchen och har haft det hela dagen så haha. 

Nu sitter jag och väntar på att Ggianni och Mikkel ska komma och hämta mig och Paula för vi ska ut och käka någonstans :) Fredag och vi ska INTE ut, det är konstigt haha! Men imorn, imorn är det party som gäller :) Det har varit en rätt så lugn veckan faktiskt!! 

Ska knyta på mig skorna och borsta igenom håret så jag är redo när de kommer. Skönt att slippa ta taxi och buss. Bil är det bästa :)

Ha en bra helg!! :) Jag kommer jobba men kommer att va bra iaf :)

Day off

Torsdag och det är min lediga dag :) Även denna lediga dag tog jag bussen till Palma för ett nytt försök att hitta det jag behöver som mest. Vilket är en klocka då man alltid måste hålla koll på tiden och ett par svarta skor som jag kan dansa i och det hittade jag! Tog de första svarta skorna jag såg, 4,95 euro. Som hittat :) Och efter det klockan och då tog jag en vit vattentålig då gästerna tkr om att putta i en i poolen på sommaren!! ;)

Gick såklart igenom mina favvoaffärer och hittade så mkt fint som jag ville ta med mig hem men allt går ju inte! En tjocktröja iaf för det är så grymt jäkla kallt här, speciellt idag, blåsigt, regn och förjävligt!! Har varit så hela veckan och jag har inte gjort annat än frusit!! Ser inte lovande ut de närmaste dagarna heller men jag hoppas verkligen att snart så.. Även ett par shorts till sommarens utekvällar ;) och lite så! 

Skulle även fixat nytt spansk mobilnummer men då behöver man ju såklart visa pass eller nienummer och ja för det går man ju med i väskan varje dag, eller inte!! Blev inget men det får bli någon annan dag! Nu har jag suttit på en restaurang med Paula i några timmar, ätit god entrecote, druckit rödvin och ätit efterrätt :)

Imorn ska chefen och jag gå till banken och fixa bankkonto, de andra gjorde det idag så det är bara vi två så hoppas det går rätt så fort. Är ledig kvällspasset imorn så blir att jobba till fem bara. På kvällen ska jag möta upp Mikkel för tapas i Alcudia :) Va kvällen har att erbjuda mer har jag ingen aning om just nu men det återstår att se! Två kvällar utan minidisco, det känns konstigt, men på lördag är det min tur igen då ska det skakas rumpa i mina nya skor hahahha ;)

Nu ligger jag i sängen och har inte gått och lagt mig så här tidigt på flera veckor så det ska bli så grymt skönt!! Imorn går jag upp lite tidigare för att hinna med en promenad med Paula innan det är frukosttime!! 


=)



Where's the sun?

Är jag verkligen på Mallorca?? ;) Det är så kallt och jag har frusit nu i flera dagar, men inte lite jag fryser så mkt så jag skakar ibland!! Ingen sol alls och absolut inte i vår jollyclub. Sjuk kanske?? Jag vill iaf ha sol!! Det blåser och det gör det ännu värre!! Nu menar jag inte att det är minus grader men inte över 20 iaf!! Går i mina långa byxor och tjocktröjan hela dagarna!! brrr.....

Igår var vi på royal beach och drack lite, det var rätt så många som var där så det var himla trevligt :) Synd bara att man ska va så trött och sliten hela tiden men men. Menorca folket är nu på väg över till ön. Själv har jag precis käkat frulle och ska när som helst ner och börja jobba!! 

Imorn är min lediga dag så idag efter jobbet ska jag inta sängen direkt med min bok och läsa lite och imorn åker jag till Palma för ett nytt försök att hitta det jag är ute efter. Kommer nog gå lättare denna gång eftersom att det är torsdag och alla affärer är öppna :) Får se va jag kommer att göra mer!! Kommer bli en bra dag iaf :) Det känner jag på mig! 

Nu äre dags att dra ut i kylan!! Ha en bra dag!! 

Monday

Igår kväll efter varit ledig hela dagen var vi ett gäng som gick till Royal beach för lite drinkar och mys, himla trevligt :) Lär bli många sådana kvällar!!

Men nu är det ny vecka och dagen har sprungit iväg!! Började med en joggingrunda innan frukost vilket var så skönt!! Hoppas du blir glad nu pappa när du läser detta ;) Lite styrka efter ute på takterrassen och sedan dusch och frulle!!

Skrivit på våra krontrakt idag och jag har nu valt att ha torsdag som min lediga dag!! Känns bra :) Lite mitt i veckan så!  Kommer även denna vecka att ha fredagens kvällpass så jobbar bara till 18 fredag!! Känns bra det också!! :)

Började med våra "riktiga" scheman idag så piratdag har det varit, vi har gjort massa saker och så har vi fått ytterligare lite saker gjorda!! Varit grymt kallt idag dock, frusit hela dagen!! brr..

Nu håller vi på med skattjakten, skriva brevet och allt och jag skriver på svenska och håller nu på med spanskan, kommer bli pinsamt att lämna den till chefen för rättning då han är spanjor men då vet jag ju iaf att det blir rätt haha.

Min kväll kommer bli rätt så lugn, ska skönt ljus och ljud under minidiscot så idag kan jag se de andra det ska bli kul :)

Nu ska jag njuta av att jag faktiskt kan sitta i min säng, få lite saker gjorda (som har med jobb att göra dock) och bara va till kl 19 då det är dags för middag!! Några av de andra sitter just nu på spinningcyklarna med några gäster!

Ha en fortsatt bra dag!! :) 


Alcudia



Night out and day off

Slutat jobba för idag och sitter nu redo för en kväll ute, elr iaf några timmar! Ska bli en lugn kväll är tanken men det återstår att se! Det är svårt när man träffar alla och tiden bara springer iväg och drinkarna slinker ner en efter en! ;)

Var maskot idag på minidiscot och denna gång kunde man se hur mkt som helst så det var riktigt kul idag :) 

Ledig imorn och då är det Palma som gäller för lite shopping och kanske lite andra saker! Tar dagen som den kommer helt enkelt, bort från hotellet ska jag iaf haha ;)

Nu knackar snart de andra på för det är dags att åka! Ha en fortsatt bra helg för det ska jag!! 

Viva blue

Okej, dags att uppdatera lite kanske nu när man börjar komma in i att det är här jag kommer bo 6-7 månader framöver!! Känns hlet okej måste jag säga, egen pytteliten lägenhet med gemensam takterrass där vi kommer spendera många härligt sommarnätter :)

Jobbar jobbar och jobbar hela dagarna!! Frukost 09 (skönt att det är en timme senare) sen jobb från 09.45-22.30 ca! Nu börjar vi dock de riktiga schemat snart och då kommer vi iaf ha lite pauser så det ska bli underbart!! Då kommer det vara 09.45-13.00 då det är lunch en timma och sedan jobb igen från 14.00-17.00 och efter det är vi lediga till minidiscot som är vid 20.00 så det är nice!! Då ska man duscha, käka mat och så kan man vila sig lite! För det behövs!!

Blev utgång igår, skulle varit en lugn sådan och jag skulle varit hemma till 03.. Visst va, Sofia och alla glada vänner shotade tequila, drack öl, drinkar och sjöng karaoke :) Snubblade in på hotellet runt 05.45 skulle jag chansat på i morse och då lite sömn sedan upp för frukost!!

Har varit trötta idag så bestämde mig för att ställa in dagens planer på en utgång, även om jag hade tänkt en lugn sådan vet man aldrig. Så nu ska jag sova när som helst! Imorn och sedan är jag ledig på söndag och jag ser fram emot det så himla mkt! Det är vad jag behöver nu känner jag. Så ska försöka ha en lugn utgång imorn och va hemma skapligt! Vill inte spendera halva min lediga dag i sängen liksom!!

Ska då ta bussen till Palma, måste handla klocka, skor, tandkräm m.m. Vill även hinna med att slappa på stranden men det vet man inte för idag har det varit lite kallare och blåser mkt nu på kvällen så kanske är dåligt väder imorn och på söndag!! 

Nu ska jag sluta skriva och sova för mina ögon är på väg att slockna!! Allt är iaf bra här med mig och jag trivs hur bra som helst =)

D-day

Frukosten är i magen och jag är laddad för ytterligare en dag!! D-day!! Om ca 30 min ska vi träffas nere vid scenen och få info om dagen! Om vilket hotell vi kommer att jobba på och med vilket team vi kommer att va!! Hoppas på att det blir bra! :) 

Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på men vad jag fattat det som kommer vi spendera större delen av dagen med vårat team och chef för att lära känna varandra bättre och kanske fixa lite saker!! Får se va som händer! 

Tråkigt att det är sista dagen tsm med alla som man umgåts med varje dag nu i 2,5 vecka. Får hålla kontakten via datorn nu!! 

Nu ska jag dricka upp mitt te och göra mig redo!! Ha en bra dag! 


Party all night long

Måndagmorgon och ny vecka, igen! Precis varit nere och käkat frulle! Slappa nu innan vi ska träffas för att få reda lite på hur denna vecka kommer att se ut. Spännande men nu är det inte långt kvar iaf!! 

I lördags så fort vi slutat gick alla till baren för att köpa öl och sangria innan vi tittade på Elvis show! Efter det förfest och sedan utgång!! Hade tänkt komma hem rätt så skapligt typ inte efter 06 men Sofia snubblar in runt 07.30 även denna gång!! Men kul var det iaf :)








Igår efter att ha sovit två timmar var jag uppe och vi åkte in mot Alcudia för att göra och se något vettigt!! Gick förbi hamnen och såg hur underbart det var där innan vi 3-4 timmar senare var hemma och då intog stranden med resten av alla andra!! Avslutade dagen på balkongen i kvällssolen och sedan i soffan framför Friends :) 





Working clothes

Det är redan fredag och vi började morgonen med att testa uniformerna vi ska ha, arbetskläderna om det låter bättre. Shorts, träningst-shirt, träningsbyxor, kvällbyxor, tjocktröja, t-shirt, sporttopp m.m. Det flesta sakerna var sköna och helt okej så det blir skönt tror jag!! Kvällsbyxorna är inte så sköna och det ska va så tajta i rumpan men men det är så det är så det är bara att ta på sig och va glad!!

Har gjort aniktsmask och näsa och nu precis kommit upp till rummet efter lunchen!! Slappa en 15 min innan det är dags för lekar och sen minidisco dansträning!!

Fredag och det menas att ikväll är det The voice of viva och ikväll är det en i vår lilla "familj" som ska va med och sjunga så då måste vi hejja fram honom till finalen :)

Hoppas ni har det bra där hemma!! Här rullar allt på! Det känns att det börjar närma sig lite nu eftersom vi testat kläderna och allt! Måndag ska det va liten miniintervju av något slag vad jag fått höra och sedan på tisdag får vi reda på vilka vi kommer jobba med och vilket hotell och onsdag är det dags att flytta på sig! 
 
Ciao!

Mallis

Igår var en varm och skön dag med mkt sport och lekar på schemat vilket var riktigt kul! Nu har vi varit nere och käka frukost och nu har jag därför ltie tid så då tänkte jag fortsätta med schemat för resten av veckan så ni har lite koll för många som undrar! 
 
Isla Agua Brava - Wednesday
Theory Languages - German
Creative hour
Pirate fun
13.00-14.00 LUNCH
Pirate lunch
Esplanation Nie
Rehearsal juggling pirates
18.45-20.00 DINNER
Pirate disco
21.30-22.30 Glitter tattoos
 
Thursday
PALMA until dinner for NIE number and so on
18.45-20.00 DINNER
Juggling pirates
Pirate disco
21.30-22.30 Flash Catch
 
Isla Animalia - Friday
Theory First aid
Creative hour
Pirate fun
13.00-14.00 LUNCH
Video games
MiniDisco runthrough
18.45-20.00 DINNER
Pirate disco
21.30-22.30 The voice of viva
 
Isla Olympica - Saturday
Theory written exam
Creative hour
Pirate fun
13.00-14.00 LUNCH
Medal games
Olympic games 
Volleyboll
18.45-20.00 DINNER
Fotos pirata
Pirate disco
21.30-22.30 Showtime brainbattle
FIESTA!!




Working schedule

Måndag och ny vecka här nere på ett kallt och blåsigt Mallorca. Inte alls skönt men men så är det sen kommer vi klaga på att det är varmt så!! Vi överlever! När solen är framme så är det skönt iaf :)

Nu har jag fixat så skype funkar så ni vet det där hemma! Nu är de bara tiden som ska finnas också! Tänkte därför lägga in mitt schema men eftersom jag inte är så teknisk så funkade det inte att göra så som jag hade tänkt så nu skriver jag det ist!! Dag för dag men antar att jag inte hinner få ner alla innan det är dags för middag men börjar iaf!

Monday - Isla circo
Breakfast 08.00-09.00
9.30-10.30 - Theory Hotel Service
10.45-11.45 - Creative hour (today we made juggling balls)
12.00-13.00 Pirate fun (games and stuff)
13.00-14.00 LUNCH
14.00-15.00 Medal games (games)
15.00-16.00 Minigolf
16.00-18.00 Rehearsal Viva Circus (clown, lions osv. and we made up or own show) 
18.45-20.00 DINNER
20.00-21.00 Pirate Circus and Pirate Disco (minidisco) 
21.30-22.30 Face painting

Test

Lördagsmorgon och frukosten är intagen! Mätt i magen ska jag snart ner till baren för ett skriftligt test på det vi lärt oss denna vecka. Svenska, engelska, spanska, tyska m.m. lite viva historia och liknande grejer!! Får se hur det går!! 

Regnade igår och har regnat hela natten och gör det fortfarande och för er som inte vet det att när det regnar i Spanien så regnar det kan jag lova, rättare sagt öser ner. Så kallt och jävligt är det haha!! Vi håller alla tummarna för att vi inte förlorat så mkt poäng denna vecka så vi verkligen har vår lediga dag imorn! Det är ett måste känner vi nog allihopa, trötta och dana!! 
 
Verkar bli utgång ikväll också :) Hoppas bara på bättre väder så blir det lite bättre!!

Är det sol och fint väder blir det lite picknick liknande på stranden annars hoppas jag på shoppingcentret Porto Pi, då kan man iaf vara inomhus och bara va!! 

Vet inte vad jag ska berätta för er! Vad vill ni veta?? 

Ha det bra!! 

Torsdag

Torsdag och dagarna bara springer iväg eftersom att vi har så mkt att göra. Hinner inget annat än det man verkligen måste göra. Nyss käkat hotellfrulle och det var inte helt fel, omelett och yoghurt blev det idag!! Nu ska jag skriva ner lite av historian som vi måste kunna, renskriva helt enkelt för det är inte lätt att se vad jag skrivit!! 

Det är sånt som måste bli gjort och har man ingen tid är det snabbt efter frukost innan första lektionen eller sent på kvällen och då är man trött i huvudet!

Allt är bra och rullar på här nere på Mallorca! Hoppas allt är bra med er!! 

Mallorca update

Har nu varit på Mallorca, Viva bahia sedan i lördagskväll och det är så bra! Träffat massa nya människor och allt rullar på! Det är sol, kallt, varmt, vind och regn! Ännu är det inget att skryta om!! Vi hann med våran lediga dag i söndags på stranden sedan igår var det första dagen!! 

Introduktion alltså hur mkt information som helst om hotellet, allt vi ska göra och massa mer!! Sedan var vi med på minidiscot för att lära oss dansstegen och allt så det lär det bli nu varje kväll. Vi i Jolly club (de minsta vilket är 4-7 år) vi har även lite andra saker som att träna på att göra ballonger, pärlplattor, t-shirtmålningar, ansiktsmålningar och ikväll pyjamasparty m.m.

Varje morgon nu börjar med som idag lite Viva historia och imorn viva språk då man har x antal språk man måste prata och kunna säga vissa meningar och ord på!! Träna träna träna!! Jag behöver lära mig tyskan lite bättre och dutch haha. Det kommer bli kul!! 

Jag bor med en tjej från finland och en från polen! Men umgås mest med de tre danskar som jag flög hit med! Två tjejer och en kille och så en svensk kille. Men under lektionerna är vi alla tillsammans! Det kommer nog bli bra!

Har inte så mkt tid att uppdatera er där hemma då vi har fullt håll igång från 08-22.30 typ. Hoppas ni fattar haha ; ) Det är stress från de ena till det andra och massa klädbyten och allt hela tiden för man får inte ha korta byxor på frukost och middag och då måste man va nyduschad och fräsch och så. Mkt regler är det! 

Allt är iaf bra! Ha det bra!! 

RSS 2.0