Torsdag

En vecka med mkt blåst och kyla men idag är det blått och soligt igen. Får se om de kan hålla i sig lite. Lite halvkrasslig, igår hade jag ingen energi alls och satt  soffan hela kvällen. Känner mig piggare idag men har en hemsk huvudvärk. 
 
Städtanten är här nu så jag ligger i soffan och kollar på friends innan skolan kallar.. Annars är allt bra här, rullar på. 
 
 

Dålig start på dagen

Fredag och jösses vilken morgon jag hade. Hemma med barnen var de lugnt och skönt men när jag sedan blev avsläppt utanför posten med en kartong på ca 20 kilo var de slut på de roliga haha.
 
Inne på posten var jag INTE ensam. 9 nummer före mig. jag hade bråttom. Stod och väntade i tjugo minuter innan de va min tur att svara på de dumma frågorna om vad är de i, hur mkt väger de och hur mkt är de värt. Tycker inte om de men nu är de gjort. Vud tio var jag klat. Skyndat mig ut eftersom att Ulla alulle plocka upp mig där vid 09.50 var jag lite sen efteraom tennisen skulle börja tio. Ser inte hennes bil och antar att de e väl klart att hon redan är där. Jag börjar gå. För vet ni vad som hände igår kväll??? Min mobil bestämde aig för att dö ett tag. Utan mobil är man tyo handikappad. Ingen klocka, ibgen kan nå mig och tvärtom.. Usch, varför just idag tänkte jag medans jag nästan sprang till polideportivo. Väl framme stod de tre damerna och väbtade på mig och undrade vad jag haft förmig. Började spela och de gick aå dåligt usch. Funkade inte alls. Tvp timmar senare var jag hemma och duachade. Satte mig ute i solen och bara slappade så jag var helt nere för min dåliga start på morgonen .. Hade aedan första engelskalektionen och de gick bra. BTjejerna va tvugna att följa med och de akötte aig utmärkt. Sedan dess har vi suttit i soffan, druckit vin, ätit puzza och kollat filmer.. Nu sova!!! God natt!

Värme

Sitter ute i solen och skulle lätt kunna ta på mig bikini när jag sitter i lä.. Regnade inatt och morse men nu är dr blått och soligt.. och jag älskar de.. 
 
Hämta barnen, mat, läxläsning, teater och kalas står på eftermiddagens schema.. fyllt upp med andra ord.. 
 
Skolan går bra. Jan ju inte bli sämre liksom.. På fredag har jag engelska, en lektion jag ska hålla i.. Annars är kag partysugen.. Får se när  i drar ut en kväll. 
 
 
 

s a b a d o

Lördag och jag satt ute i morse och läste lite innan lunchen. Nu är de kyligare så en varm dusch står på schemat för min del nu.. En kall helg med regn är lovad. Imorn kmr det nog inte va skönt!!! 
 
Har börjat med mina spansklektioner nu, har läxor och sånt. Det tkr jag om!! Vi kommer ha en tant som kommer hit och städar två dagar i veckan då tiden inte räcker till. Bkandat inlägg men det får ni ta.. Har spelat tennis en gång denna vecka och padel fyra ggr..  Fullt upp och ally gåe i ett på dagarna medans helgerna är lugna 

Ny vecka

Går in på min tredje vecka i familjen och det känns bra!! Imorse blev jag upphämtad och vi åkte och spelade padel, hem, snabbdusch och till skolan, hem och fixa mat innan hämtning av tjejerna på skolan. Sedan åkte vi till en annan familj och där spelade mamma, Martina och jag padel igen och barnen lekte. :) Nu är jag helt slut, ska sett tv program innan jag intar sängen. Imorn är de nämligen dags för padel igen. 

Mycket på gång

Torsdag och har haft en normal dag. Tagit med tjejerna till skolan, tränat tennis och padel, lagat mat, hämtat tjejerna, gjort läxor, lekt i lekparken, middag och läggdags. Även fixat så jag kommer få privata spansklektioner med en tjej tisdagar och torsdagar. Har sagt att jag vill lära mig lite om dåtid och nutid och hur de funkar. Spännande! Kommer få detta gratis då jag ska hålla i en lektion på engelska en gång i veckan för vuxna elr barn. Känns bra så får sr hur de funkar. Dwt är bra tid också aå hinner jag med atr träna innan skolan. Mrr uppdatering kmr.  jag är ensam hemma med martina i helgen. pappan tar med sig barnen till madrid i helgen. :) Bra dag helt enkelt. Nu ska jah läsa min bok. Natti natti

Sol och bad

Solen lyser typ hela tiden och det är varmt och skönt på dagarna 20 grader typ. najs. jeans och tshirt om man är still och de inte blåser. Underbart! Inget badväder än på några månader men iaf. Vi leker och står i hela tiden men imorn är de dags för skola igen. Skönt, få lite egentid föf träning och sådana saker på förmiddgarna. Annars... Julen är äntligen över här också. Firade julafton igår. Känns skönt så man kan komma in i rutiner igen. Dags att sova.. God natt Sverige

Underbara Spanien

Då befinner jag mig som sagt i Spanien igen. Har varit här i ca fyra dagar och har de helt fantastiskt!! Nyårsfriandet igr va lika bra som tidigare år. God mat, dans och gåll igång till 05 imorse. Är så trött idag men vi har en daf med film och godis så lugnt. Vädret är riktigt varmt och skönt under dagarna men kallt på kvällarna. Jag trivs helt enkelt. Sov första natten i samma säng som Amanda pch dagen efter hos en annan familj och inatt på soffan här hemma. Om några timmar blir jag hämtade och åker och sover hos en annan familj eftersom vi har gäster.. Men där har jag stprt rum med eget badrum, jacuzzi och allt så klagar inte.. Imorn tillbaka till verkligheten igen då jobb väntar. två dagar innan julfriandet är tillbaka. Rean börjar nu i veckan ockaå så jag är redo hahah. 

RSS 2.0