Thailand & Malaysia

Jaha, kanske dags att skriva lite här igen! Om några dagar är det julafton, ingen snö och typ 5 grader varmt. För mig gör det då inget!! Tänkte lägga in lite bilder från min resa så ni får se lite hur jag haft det!! =)

God Jul & Gott Nytt År på er!! 










































































Last day

Kom till Bangkok igår kväll, tog en dusch och la mig i sängen. Sjukt trött!! Vaknade precis och är nu redo för sista dagen på denna resa. Har gått så fort samtidigt som jag hunnit så mkt och de känns som jag varit borta länge.. 
 
Blir till att strosa runt bland affärerna idag, kanske njuta lite i solen, käka middag med några kompisar och sedan röra sig mot flygplatsen senare ikväll.. 
Hemma i Sverige igen imorn runt 12.. Hej då länge.. 
 
 

Kuala Lumpur

Ja, då har jag bara några timmar på lördagen kvar här i Kuala Lumpur. Det har gått sjukt fort denna sista vecka. Lördag och jag ska sova, frukost, packa, glida runt i staden lite mer. kväll tar jag nämligen flyget till Bangkok för att spendera sista dagen där. Tredje advent ju!! Fredag den 13:e och lucia har precis passerat.. En varm dag var de aom började i Chinatown och fortsatte med massa shopping :) 
 
 
 
 

Upp i luften

Då var det dags igen. Tar om ca tre timmar flyget till Kuala Lumpur, Malaysia. Ska bli kul och soännande att komma till en storstad där de alltid finns någit att göra.. :) 
 
Min resa härifrån gör jag ensam och det ska bli skönt, göra vad jag vill, shoppa i lugn och ro :) Sedan i bangkok kmr jag möta upp några av de andra igen och en kille från Hawaii kmr jag ha sällskap med till flygplatsen då vi flyger jem ungefär samma tid.. Jag är redo för de sista fem dagarna!! :) 
 
 

Beach, sol och bad

Fyra dagar i rad med riktigt najsigt väder. Tro de elr ej. :) Idag riktigt jävla stekhett måste jag säga.
 
. Det är strandbesök, öl i solnedgången och sånt som gäller här på Langkawi. Imirn sista dagen på stranden för min del. känns tråkigt såklart. Men känner mig redo för några dagar med storstadsliv :) 
 
Bättre uppdatering med bilder kmr när jag befinner mig på svensk mark igen ..  Ha de bra!! c

Langkawi

Sol och stekhett de tvp sista dagarna i Thailand. Underbart.. Igår eftermiddags tog vi motorbåt till Langkawi. Gick snabbt, var väldigt kul för vi typ flög fram men berätta inget för mormor då hon sa åk ingen båt haha... Hittade till The cottage hostel där vi nu e. mysigt och bra!!! idag ska vi på upptäcktsfärd.. nu skiljer det sju timma

Langkawi

Sol och stekhett de tvp sista dagarna i Thailand. Underbart.. Igår eftermiddags tog vi motorbåt till Langkawi. Gick snabbt, var väldigt kul för vi typ flög fram men berätta inget för mormor då hon sa åk ingen båt haha... Hittade till The cottage hostel där vi nu e. mysigt och bra!!! idag ska vi på upptäcktsfärd.. nu skiljer det sju timmar helt plötsligt också.. bye bye

Langkawi

Sol och stekhett de tvp sista dagarna i Thailand. Underbart.. Igår eftermiddags tog vi motorbåt till Langkawi. Gick snabbt, var väldigt kul för vi typ flög fram men berätta inget för mormor då hon sa åk ingen båt haha... Hittade till The cottage hostel där vi nu e. mysigt och bra!!! idag ska vi på upptäcktsfärd.. nu skiljer det sju timmar helt plötsligt också.. bye bye

Underbara ö

Snabb uppdatering från Koh Lipe som kag fortfarande befinner mig på. Men de e så fantastisk ö så vill inte åka. Men lördag elr söndag bär de av mot Langkawi.. Vi har det så bra här, myaigt, avkopplande och kan inte förklara ni måste åka hit själva helt enkelt .. 
 
Fick en göttig fråga igår också så extra glad :) Sitter nu och blickar ut över havet med fräsch frukt. Ska ta mig 5 meter längre ner och läsa lite på stranden ränkte jag

koh lipe

1,5 dag på denna underbara ö. Imorse gick vi och käkade frukost tsm innam de blev ett strandbesök då solen va framme. efter några timmar lunch sen häng på stranden och nu har vi käkat mexilanskt och ligger redan i sängen. Har nämligen tänkt om vädret är okej imorn att se soluppgången på stranden på andra sidan ön. Tar xa 15 min att gå till andra sidan men får se. Ser inte jättelovande ut på väderprognoserna spm visar regn och åska hela veckan typ. varför???? ;) 
 
Dags att sova.. natti natti
 

rättning

Vi tar om siata meningen igen. 
 
1:e advent, hoppas ni myser till det ordentligt där hemma idag :) 

Ban Saladan

heter stället jag varit på sedan igår morse . Mkt turister, shopping mm. Solen tittade fram igår till och från vilket var underbart. Bott på ett finare hotell i ett stort rum och haft de hur bra som helst!! Vaknade vid sju i morse av att solen lös in. hoppas de håller i sig... Frukosten är intagen och om en timma kommer de och hämtar mig och kör mig till färjan. Ska nämligen till Koh Lipe idag så de väntas en båttur på ca 5 timmar.. 
 
(FARMOR OCH FARFAR) Jag kan nte svara på mail från mobilen men allt är bra!! Ha de bra!! Kramar
 
1:e advent idag ju!! Hoppas ni muser till det ordentöigt där hemma då!! 

RSS 2.0