Day off

Lördagen har gått och vi fick sluta redan 21.30, kan inte tro det är sant men det var skönt iaf, alla behöver en ledig dag och jag är typ den enda som INTE kommer va bakis imorn, det är stort alltså hahaha. Jag är helt klart den enda som INTE går ut idag! Ligger hemma i soffan, dricker cola, äter chips och choklad och ska innan jag lägger mig i sängen ta mig ett varmt och skönt bad.. Ska bli så skönt!! : )

Eftersom jag inte är hundra så bestämde jag mig redan igår för att inte gå ut och dricka alkohol och va uppe typ hela natten, det jag behöver nu är vila och det får jag inte om jag går ut så idag och imorn när vi är lediga är det vila som gäller så det känns bra att jag tog ett vuxet beslut. Även att jag verkligen skulle vilja sitta i en taxi nu med alla andra till Twister och sedan vidare till Bananas och Magic för att dansa och ha kul hela natten lång. Men jag har förvarnat alla att nästa lördag är det dags igen och då måste de gå ut med mig hahahha.

Imorn är det regn känns det som så får se vad vi hittar på, snackar om att kanske hyra bil och dra någonstans eller bara strosa runt i Alcudia, äta gott och slappa. Får se hur det blir, hur alla mår och hur vädret är. Skönt med en dag utan massa tider att passa och sånt iaf!! 

Nu ska jag fortsätta titta på finalen av Tu cara me suena innan badkaret ska fyllas med varmt vatten!! =)

Ha en fortsatt bra helg där hemma! 

Snart en vecka

Jag ska börja detta inlägg med att säga GRATTIS till min pappa som fyller hela 47 år idag!! Hoppas du haft en bra dag och ätit mkt tårta!! Hoppas även att ni får en bra och trevlig resa till Paris =)

Det är fredagkväll och snart har jag varit här en vecka redan. En vecka fylld av saker att lära och ta in, jag är glad att jag redan jobbat ett år så man vet mer eller mindre vad allt går ut på och man är mer förberedd på vad som väntar. Imornbitti t.ex. är det skriftlig examen som gäller, plugga?? Nej, känns väl kanske inte som man behöver det direkt. Så det är ju skönt. Allt sitter typ i bakhuvudet någonstans, bara plocka fram det. 

Så vi har gjort mkt på en vecka på våra långa dagar hinner man mkt, det som kommer va svårast att lära sig detta år är den nya piratshowen som vi ska testa och se om det funkar eller inte. Den är 45 min lång och det är fyra karaktärer så blir man uttagen till att spela i den så ska man sjunga playback, kunna alla sina repliker i huvudet och exakt tempo och allt. Det är inte lätt men det går framåt, vi har lärt oss lite av danserna och rörelserna idag då vi hade övning i två timmar innan middagen. Det är kul samtidigt som det är jobbigt! :) Vill bara att det ska va högsommar och man kan få börja jobba på riktigt typ ;)

Igår kväll var vi instänga ca 40 pers i ett litet konferens rum och dansade igenom minidisco danserna, vi är många från förra året som redan kan de man det är alltid bra med träning så vi svettades i tre timmar inne i den lokalen och det var inte lite imma på rutorna efter det 3 timmarna kan jag säga. Svetten rann på samtliga. Men kul :) 

Lyckas vi hålla oss till reglerna och inte förlorar grymt mkt poäng nu imorn så har vi förhoppningsvis vår lediga dag på söndag. Det är ett måste känner jag och alla andra också. Får se va vi hittar på min roomie och jag, Palma för shopping/relax kanske eller bara Alcudia och strosa runt bland de mysiga kvartern och myskväll hemma. Det återstår att se. De flesta ska väl ut imorn men jag hoppar nog det då jag inte är hundra! Varit "sjuk" sedan igår typ och har nu idag fått kvällen ledig för att vila mig och ligger i soffan och skulle kunna somna när som helst. 

Men annars är allt bara bra här, har lite bilder jag tänkt visa er också men det får bli en annan dag, nu har jag ingen ork för det. Ha det bra!!


Då är vi igång igen

Okej, bättre och längre uppdatering kommer här eftersom vi idag har tvättid 07 på morgonen så har jag gått upp för tvättningen var verkligen välbehövlig. Därför sitter jag nu här medans Paula fortfarande sover men men om lite mer än en timma är det dags för frukost. Sedan sätter vi igång med tredje dagen full med aktiviteter, skratt och kyla för det är inte varmt och soligt på Mallorca inte. Regn, blåst och kallt! Men vi klarar oss iaf ; )

Idag börjar vi med spansklektion, sedan kreaktiv timme, pirate fun, medal games - alltså tävlingar och lekar. Vi har även innebandy, sandslottstävling och ballongskulp...... något, vet inte hur man säger på svenska ;) Man gör djur och grejer av avlånga ballonger ni vet?! Sedan är det minidisco på kvällen (som jag tkr ser väldigt bra ut detta år, även de nya verkar fatta hur det funkar), och efter det ska vi öva på den nya piratshowen som vi ska visa en gång i veckan.

Typ så ser våra dagar ut bara att det är även lite andra lektioner som t.ex. ansiktsmålning, pyjamasparty, fotboll, cocktails, skattjakter, övning på olika teatrar osv. Dagarna är långa och intensiva men väldigt roliga för det mesta. Jag är även denna sommar i miniklubben och vi är bara ca 15 st så får se hur det kmr bli när man bli utdelad till hotellen man ska jobba på. Jag vill verkligen stanna här på Viva blue där jag jobbade förra året och vi nu har kursen. Känner till hotellet, området och älskar den övriga personalen som jobbar på hotellet, man har fått så bra kontakt med dem. MEN, det återstår att se, har väl en känsla av att jag inte kommer få vara kvar här men men det är bara vänta och se. 

Vad mer kan jag berätta.... Det är mest svenskar och belgier? eller hur säger man, folk från Belgium. Under kursen håller vi igång från 08.45 då vi börjar med frukost, sedan 09.30 börjar lektionerna/aktiviteterna till 13 då det är dags för lunch. Vid 14 är vi redo för mer lekar och tävlingar och knasigheter till 18.00. 18.15 middag och vid 20.00 börjar minidiscot och så håller vi på till 22.30 ungefär. Sista lektionerna är man riktigt trött i huvudet men man klarar det. Man måste bara vänja sig och komma in i att nu är det så dagarna kommer se ut i förhoppningsvis sju månader framöver. 
 
Okej, det var lite för denna gången, vi är bara inne på första veckan och har knappt hunnit komma igång än så mer uppdatering kommer när tiden finns till.. 
 
Allt är iaf bra här, vilket jag hoppas det är med er där hemma också!! Ha det bra! 


Bild från förra sommaren men lika härligt var det i måndags på stranden.

Mallorca

Då är vi igång igen, ett snabbt inlägg innan vi ska ner och dansa första minidiscot för i år! Spännande, se om man kommer ihåg några danser hahhaa. Idag har vi hunnit testa uniformer, spelat fotboll på stranden som för övrigt var helt underbar idag, alla blå färger i havet du kan tänka på och perfekt!! : ) 

Allt är bra och rullar på, kul att vara tillbaka på mitt hotell och man känner all personal och det bästa av allt!! Jag har fått samma rum som Paula!! Vi delar ett hotellrum tillsammans och jag är så glad :D

B A R C E L O N A

I mitt hjärta alltså! Det stämmer, det alla säger att det är en fantastisk stad. Helt underbart! Massa saker att se och göra och så häftiga hus, byggnader m.m det finns. Hit kommer jag verkligen åka tillbaka! Att vädret varit grymt bra har gjort det ännu bättre. Kunnat slappa i parker och bara njutit för fulla muggar. 

Hit bör man åka om man inte varit. Det är det enda jag kan säga. Slänger in lite bilder så ni får kika lite! Snabbt och kort inlägg, mer och bättre när jag känner för det/orkar och har tid!!







































 

S V E R I G E

Då befinner jag mig på svensk mark igen sedan 2 dagar tillbaka.. Kallt, blåsigt och jävligt är det och jag har fullt upp som vanligt.. Denna dagen är jag överallt och ingenstans men det är kul att träffa lite folk här hemma igen och allt vad det innebär. 

Men väskan är nu packad igen för att nu beger jag mig till Barcelona i fem dagar på semester innan det bär av till Mallorca igen :)

Ni har inte fått se så mkt bilder här på bloggen senaste tiden så slänger in en blandning nu.
















































 

Fyra

Tre enstaka lätta jobbdagar kvar kan inte tro det är sant. Ska bli skönt måste jag säga. Har mkt att görq denna vecka, skicka paket till mallorca, packa, rensa bland kläderna för allt ska inte med hem m.m. Men det blir nog bra!! Hade behövt gå till frisören men fick lite slingor i håret igår här hemma då Martina färgade sitt blev de lite över som jag smetade i mitt hår.. En klippning får de bli på Mallorca ist.. 
 
Blir två intensiva dagar hemma i Vimmerby men ska bli skönt! Sedan är jag redo.för fem dagar i Barcelona. Där blir dr iaf intensiva men helt klart roligs dagsr. Har precis gått reda på att jag även har en personlig guide där så känns ju bättre!! :) 

En vecka

Tills jah är på väg till flygplatsen igen. Ser fram emot de faktiskt. :) Hoppas på sol och fint väder nu resten av tiden. Känns rätt så lovande då de igår på vädret sa att nu är de sol som gäller och hos oss är de alltid finast o h varmast. Hela Spanien har ca 13-16 grader och på vår sida är de ca 20 som är normalt men vi har 23.. Gillar de!! Nu är de dags att väcka barnen och börjar även denna morgonen med tennis :) ciao
 
 
 

F I E S T A

Okey, vart börjar man berätte denna helg. Fredag gick vi ut med familjerna, middag och lite drinkar :) Trevligt trevligt!! Det slutade med att jag stannade kvar ute och festade med nagra kompisar till 06 pa morgonen. Hur kul som helst :) Utgang som pippi var lyckad!!

Lördag och da var det verkligen fest som gällde och det var precis vad det blev. Ramlade in 08 och vaknade inte förrän vid 15 och da bakis och ömma fötter men sa värt det! : ) Dansade och drack och träffade sjukt kul folk :) älskar karneval alltsa maste jag säga! : )



RSS 2.0