Resa resa resa

Snart ett år sedan jag skrev här men så har det blivit. Får hoppas det blir lite mer när jag bosätter mig på Mallorca över sommaren. 

Under 2012 har jag varit iväg en del också. Blev ytterligare 6 månader hos familjen i Spanien maj-okt. Helt underbar sommar såklart, grymt varmt, mkt bad, lek och ja kanonbra helt enkelt! Åkte hem 13 okt för att byta flygplats och åkte vidare till Turkiet en vecka med familjen. Även där var det varmt och skönt :) Vi hade tur med vädret.

Avslutade 2012 och började 2013 i Spanien hos familjen detta år också. Åkte dit den 29:e dec och stannade till 11:e jan för lite semester och kul bara. Hade tur med vädret, jag kommer iväg förra vintern denna årstid då gick vi med vinterjacka, mössa och vantar och nu kunde man gå i jeans och t-shirt och satt man i lä i shorts och linne typ. Helt underbart för min bleka vinterhy att få lite sol. Har fått energi :)

Nu är jag hemma i Sverige igen och håller på med det förbaskade körkortet som jag hoppas jag har inom en snar framtid! 

I slutet av mars är det packning av väskor som gäller igen då jag tar lite av mitt pick och pack och flyttar till Mallorca för att jobba som entertainer om kursen går väl och jag klarar den vill säga. :)

RSS 2.0