Working clothes

Det är redan fredag och vi började morgonen med att testa uniformerna vi ska ha, arbetskläderna om det låter bättre. Shorts, träningst-shirt, träningsbyxor, kvällbyxor, tjocktröja, t-shirt, sporttopp m.m. Det flesta sakerna var sköna och helt okej så det blir skönt tror jag!! Kvällsbyxorna är inte så sköna och det ska va så tajta i rumpan men men det är så det är så det är bara att ta på sig och va glad!!

Har gjort aniktsmask och näsa och nu precis kommit upp till rummet efter lunchen!! Slappa en 15 min innan det är dags för lekar och sen minidisco dansträning!!

Fredag och det menas att ikväll är det The voice of viva och ikväll är det en i vår lilla "familj" som ska va med och sjunga så då måste vi hejja fram honom till finalen :)

Hoppas ni har det bra där hemma!! Här rullar allt på! Det känns att det börjar närma sig lite nu eftersom vi testat kläderna och allt! Måndag ska det va liten miniintervju av något slag vad jag fått höra och sedan på tisdag får vi reda på vilka vi kommer jobba med och vilket hotell och onsdag är det dags att flytta på sig! 
 
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

oj vad snabbt det gått om du redan flyttar nästa vecka! Säg till vart du kommer ju :D

Svar: Jaa, jag vet men har varit här två veckor imorn så :) Kursen är slut till onsdag så de öppnar lite innan vissa hotell och så!! :)
Sofia

2013-04-12 @ 23:32:44
URL: http://lovehatetragedy.blogg.se

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0