Ledig eftermiddag

Kan fortfarande inte tro det är sant! De som inte har NIE nummer åkte till Palma tidigt imorse för att fixa det och när de kom tillbaka redan vid 13.30 och vi fick reda på att det är lediga till 20.00 då vi ska dansa blev vi inte glada. Men när vi sedan möttes upp fick vi reda på att städa i ordning och så är ni också lediga tills ikväll. Så skönt och så välbehövligt!! 

Vi drog till en bar för lite vin och glass!! Slappat och bara njutit för detta händer inte mer än en gång på en säsong typ. Då måste man passa på att njuta. Om 30 min är det dags att gå till middagen och sedan lite häng i soffan igen innan dans och showövning tar över resten av kvällen!! 

Dock har vi förlorat många poäng idag så om vi är lediga på söndag det återstår att se. Vi har 500 poäng varje ny vecka och förlorar vi alla de innan lördagkväll så får vi inte vår lediga söndag, då måste vi stanna på hotellet och jobba ist. Alla har poäng tsm. De tar 10 poäng varje gång de hör att man inte pratar engelska, man svär, kommer för sent till lektionen, glömt sitt material eller namnbrickan och även om man har på sig för korta kläder vid fel tillfälle. Det är tufft men så är det bra också, då fattar folk att det är allvar! 

Nu ska jag plugga lite tyska innan det är dags att käka lite!! Prov på lördag igen och denna gång kommer tyska även vara med i testet.

På måndag blir det förhoppningsvis samtal med chefen och sedan på tisdag får man reda på vilket hotell och vilket team man hamnat i. Spännande!! 

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0