l ö r d a g

Kallare idag än vad de varit de senaste dagarna. Blåser rätt så mkt och solen är inte framme hela tiden så de är lite kyligare. Tjocktröjan är på! Jag mår också mkt bättre, nu är det mest täppt och riktigt irriterande hosta. Men den blir också bättre snart hoppas jag.. 

Håller tummarna på att det inte blir regn förrän imorn! Har som sagt ingen aning om hur jag ska göra om det börjar regna och vi bestämmer oss för att flytta in. Imorn, okej men inte idag!! 

Igår kväll hade vi en mysig kväll. Vi åkte in till Alcudia och gick omkring i galma stan på de små gatorna där det var vin, mojitos, mat, tröjor, ostar och massa goda saker man kunde köpa. Det är sånt man skulle vilja visa för er där hemma i Sverige som inte förstår hur mysigt och trevligt det är alla gånger de firar något i Spanien.

Det är alltid flera dagar ibland till och med flera veckor. Är det något speciellt som händer hemma är det några timmar på förmiddagen eller kvällen. Det går inte få samma stämning som här. Det kan jag lova er!!

Vi köpte oss ett glas vin och gick och tittade och smakade på olika saker, kände dofterna av alla de goda ostarna som fanns, käkade god middag och sedan drack mojito innan vi åkte hemåt igen. I like!! =)


Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0