Los reyes magos

Nu ska jag förklara vad vi har gjort från i torsdagskväll tills igårkväll. Vi har firat, det är ungefär som julafton kan man säga bara att det heter "Los reyes magos" och det betyder de tre visemännen. 

I torsdagkväll gick vi in mot centrum för att kolla på los reyes magos, hur mkt folk som helst men det var mer som en parad de gick och sjöng, dansade, kastade godis och lite sedan var det klart. Inte så kul men barnen tycker om det iaf! Sedan bar det av hemåt och innan läggdags ställde vi skorna vid soffan för att de ska veta vart de ska lägga julklapparna haha. 

På morgonen när vi vaknade öppnade I dörren in mot vardagsrummet och där var det massa julklappar, herregud (och då har vi redan firat jul en gång) haha. Jag fick ett paket iaf :) Efter det åt vi någon krans de bakat av något, kommer inte ihåg vad det heter men gott var det :)

Efter det blev det en dag med massa lek med alla nya leksaker och så åt och drack vi gott och satt vid bordet och pratade och bara mös hela kvällen. Mycket trevlig och mysig dag :)

Nu har jag firat det mesta som går att fira på ett år tror jag. Kul att uppleva och verkligen se hur det är :)



Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0